Terugblik op 2016

geplaatst in: Life | 0

Het jaar is alweer bijna voorbij en ik wil mijn terugblik op 2016 met jullie delen. Het was een jaar waarin familie centraal stond en we zoveel mogelijk leuke dingen gedaan hebben met onze kleine man.

Vakantie

In 2016 gingen we twee keer op vakantie. In april deden we een weekendje Zeeland met een weekje Saarburg er achteraan. In september gingen we nog een keer naar Duitsland. Deze keer werd het een weekje Kell-am-See. Het is fijn om af en toe even in een andere omgeving te zijn en echt een paar dagen als gezin door te brengen. Dat doet ons alle drie goed.

Familie

De zomer stond voor ons voor een groot deel in het teken van familie. In juni ging mijn broertje trouwen. Ik mocht zijn getuige zijn. Het werd een mooie, zonnige en bijzondere dag. In juli namen we afscheid van opa. Pel vroeg me ten huwelijk. We willen in 2018 gaan trouwen, maar moeten nog veel beslissingen nemen en dingen regelen voor die tijd. Dat is iets voor volgend jaar. In augustus werd Marcel één en dit hebben we uitgebreid gevierd met familie en vrienden. Ook hoorde ik deze zomer dat ik in 2017 tante word. Hier kijk ik enorm naar uit. We vierden dit jaar Sinterklaas met mijn familie en Marcel werd ontzettend verwend.

Uitjes

Dit jaar deden we veel gezellige dingen als gezin, maar we planden ook af en toe een gezellige datenight in. Ook ben ik af en toe zonder mijn mannen op pad geweest. Dit jaar bracht ons muziek van De Kraaien en SOJA, maar we zagen nog meer artiesten op het Bevrijdingsfestival in Utrecht en op Appelpop. Pel en ik gingen af en toe samen naar de bioscoop, iets wat we in het verleden eigenlijk niet vaak deden. Ook gingen we naar Amsterdam Comic Con. Met de kleine bezochten we de kinderboerderij, de Apenheul, Burger’s Zoo en het Marechaussee Museum.

Pel veranderde aan het eind van het jaar van baan. Dit is best een grote verandering en het zorgt ervoor dat hij meer thuis is. Hij hoeft (voorlopig) niet in het weekend te werken en kan meer tijd met Marcel doorbrengen. Dat is voor iedereen fijner.

Nu is het jaar al bijna weer voorbij. Ik had ongetwijfeld nog meer kunnen delen met jullie, maar dit waren de dingen die mij het meest zijn bijgebleven. Het einde van het jaar bestaat (hopelijk) vooral uit feestjes en gezelligheid. Kerst en oud&nieuw vieren we gezellig met familie. Daar zal ik zeker nog over schrijven als het zo ver is.

Wat was jouw hoogtepunt van 2016? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.