Wij gaan trouwen!

geplaatst in: Familie, Life | 16

Sommige vrouwen dromen al hun hele leven van een sprookjeshuwelijk waarbij ze een prachtige witte jurk aan mogen. Zo’n vrouw ben ik nooit geweest. Trouwen stond niet op mijn bucket list. Ik leef liever van dag tot dag en zolang het gezellig is, mag mijn partner naast me blijven staan. Ja, natuurlijk heeft elke relatie ups en downs, maar dat bedoel ik ook niet. Inmiddels heb ik zes jaar een relatie en we hebben samen een prachtige zoon. Meer kun je toch niet met elkaar verbonden zijn? Nou ja, dat was dus mijn gedachte. Pel dacht daar dus anders over. Afgelopen vrijdag ging meneer dus op zijn knieën en vroeg hij me ten huwelijk, op zijn eigen, lieve manier. Met een ring die hij door Marcel had laten uitkiezen. Wow. Ik was wel even overdonderd. Ja, ik hoorde hem er wel eens over, maar toch was het nog wel een verrassing. Ik heb ‘ja’ gezegd. We moeten dus een feestje gaan plannen!

trouwen

Voor dat feestje gaan we eerst nog even sparen. Het plan is om in het voorjaar van 2018 te trouwen, op de datum dat we elkaar hebben leren kennen. De komende tijd gaan we eerst eens even een goede to-do-lijst maken, locaties bekijken en een gastenlijst maken. We hebben een ceremoniemeester aangesteld die ons gaat helpen met al deze zaken, zodat we niet alles alleen hoeven te doen. Ik heb al even snel wat dingen opgeschreven en er komt toch wel een hoop bij kijken. Stap één is in ieder geval flink wat gaan sparen, dat lijkt me duidelijk.

Verder droom ik lekker verder over alles wat kan. Nee, niet zo zeer over die prachtige jurk, maar bijvoorbeeld wel over mooie auto’s, leuke muziek en hoe ontzettend schattig Marcel er uit zal zien in een mooi pak. Ik zal jullie via mijn blog af en toe op de hoogte houden.

16 reacties

 1. Anniek

  Wat cool! Van harte gefeliciteerd samen! Heeeeel veel plezier met alle voorbereiding, spanning, planning! Zo leuk!

 2. Jenn

  Gefeliciteerd! Ik was zo’n meisje die vroeger wel droomde van trouwen in een mooie prinsessenjurk en een koets enzo. Maar tegenwoordig vind ik het niet meer zo nodig. We zijn elkaar ook wel trouw zonder dat briefje. Maar als hij het zou vragen zou ik geen nee zeggen hoor.
  Jenn recently posted…Augustus mini-bucketlistMy Profile

  • Roxanne

   Nou dat had ik dus ook altijd. Het is niet nodig het is zo ook wel goed. Daarnaast is een kindje hebben samen een veel grotere verbintenis want we zijn nu voor altijd met elkaar verbonden door Marcel. 🙂

 3. Linda

  Leuk, gefeliciteerd!!
  Voor ons hoefde trouwen ook niet echt. Zijn 4.5 jaar geleden wel getrouwd, maar dat was voornamelijk om financiële redenen. Was dus ook echt een budget bruiloft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.