Marcel’s verjaardagsweekend

geplaatst in: Familie, Marcel | 10

Donderdag werd Marcel 1 jaar. Inmiddels hebben we een weekend vol feestjes achter de rug. Vandaag wil ik de foto’s en verhalen van dit geslaagde verjaardagsweekend met jullie delen.

Donderdag

Op donderdag was Marcel echt jarig. Pel had een dag vrij genomen van zijn werk zodat we samen Marcel’s verjaardag konden vieren. ’s Morgens kreeg Marcel onze cadeautjes. We hadden een BeatBo gekocht van Fisher Price en een circustent en een ‘kralending’ bij Ikea. Na de cadeautjes zijn we gezellig boodschappen gaan doen op het winkelcentrum. Tot het tijd was voor een dutje.

Marcel 1 jaar donderdag

Na het middagdutje gingen we op stap met mijn ouders. We hebben pannenkoeken gegeten in Lage Vuursche en hebben daar ook nog even lekker gewandeld en op een terrasje gezeten. Het was heerlijk weer, dus daar hebben we echt van genoten. ’s Avonds zijn we nog even bij de ouders van Pel geweest, want die wilden hun kleinzoon ook wel even zien op zijn verjaardag. Hij kreeg ook alvast een cadeautje. Een mooie driewieler die je in vier stappen kunt verbouwen. Nu is het nog een fietsje waar hij gewoon in zit, maar uiteindelijk wordt het een echt driewieler. We zijn hem meteen gaan testen buiten en Marcel vond het top. Ook kreeg hij van zijn oom een baby-smartphone. Geluidjes! Dat is altijd tof. (Hallo! Hallo! Speel met de telefooooooon! – Yup ik word er al gek van.)

Zaterdag

In het weekend hadden we mensen uitgenodigd, verspreid over de zaterdag en de zondag. Op zaterdag vierden we Marcel’s verjaardag bij mijn ouders. We hadden de kamer versierd en een mooie Nijntje taart besteld bij Bakkerij Wammes. Ik had wat foto’s doorgestuurd via de mail ter inspiratie, maar hoe het precies zou worden, was nog een verrassing. Het resultaat was zo mooi. Ik was echt blij met de taart.

Marcel 1 jaar zaterdag taart

Om twee uur kwam de visite. We hebben gezongen en taart gegeten. Het was erg leuk. Het kaarsje wilde meneer graag aanraken, dus die heb ik zelf maar uitgeblazen. Verder vond Marcel het wel leuk dat er zoveel mensen waren, dan kon hij lekker spelen en knuffelen. Ook zijn ‘neefje’ Kendrake was natuurlijk geweldig. Ik vond het grappig dat ze zo naast elkaar zaten te spelen en dat ze van drinkbeker en fopspeen wilden wisselen. Kinderlogica?

Marcel 1 jaar zaterdag trein

Marcel is wederom lekker verwend. Hij kreeg een loopfietsje, een blokkentrein, twee shirtjes, drie boekjes, een politieauto, een prachtig speelkleed en een vaste telefoon. Ook kregen we nog cadeaubonnen zodat we zelf nog wat kunnen uit kiezen. Het was wel lastig voor hem om zijn aandacht erbij te houden. Hij snapte nog weinig van het inpakpapier en we hebben hem geholpen met uitpakken. Ook was hij heel druk met rond kruipen en bij iedereen zitten. Toen het rustiger werd, ging hij wel kijken bij zijn nieuwe speelgoed en heeft hij er ook meteen mee gespeeld. Dat was leuk om te zien.

Na het feestje was Marcel zo moe, dat hij om half zes al lag te slapen. Het is natuurlijk ook wel vermoeiend voor zo’n klein ventje. verjaardag marcel

Zondag

Na een onrustige nacht, reden we aan het einde van de ochtend naar de ouders van Pel toe voor deel drie van het verjaardagsweekend. Weer hingen we slingers op. Het was zondag veel drukker, maar dat was dan ook wel gezellig. Ook waren er meer kinderen. Marcel vond het vooral leuk om met ‘nichtje’ Lexi te spelen. Zo’n grote stoere meid, ja dat was wel interessant. Helaas heb ik op zondag niet zo veel foto’s gemaakt. Dat ben ik in de drukte helemaal vergeten. (Als iemand wel foto’s heeft, stuur ze vooral door!)

marcel jarig zondag

Ook zondag kreeg Marcel leuke cadeautjes. Een piano met dierengeluiden, een activiteitenkubus (of is het een vierkant?), een grote auto, een smartphone (die kerel kan eindeloos bellen vanaf nu!), een tandenpoets set van Woezel en Pip, een boekje, een sleutelhanger met zijn naam erop, cadeaubonnen en geld.

Marcel is heel erg verwend en we hebben allemaal een gezellig weekend gehad. Het was ontzettend leuk dat er zoveel mensen langs gekomen zijn. Ook hebben kaartjes ontvangen via de post en hebben veel mensen ons online gefeliciteerd. Misschien snapt Marcel er nog niet veel van, maar het was voor ons echt een feestje. Vandaag gaan we het maar even rustig aan doen. Marcel is lekker aan het spelen met zijn nieuwe speelgoed terwijl ik dit zit te typen. Verder maken we er lekker een rustig dagje van.

10 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.