Appelpop 2016

geplaatst in: Uitjes en Evenementen | 0

Dit weekend was het tijd voor Appelpop 2016 in Tiel. Het was de 25e editie van dit gratis festival. Ik schreef al eerder over Appelpop. Vorig jaar hebben we het festival overgeslagen, omdat de kleine man pas een paar weken oud was, maar dit jaar waren we weer van de partij. We wilden één van de twee dagen gaan en kozen op basis van het programma voor de zaterdag.img_0259-1

Gek genoeg hebben wij tot nu toe elke keer zon gehad als we naar Appelpop toe gingen en ook dit jaar was het zonnig en warm. Dit jaar gingen we niet speciaal voor een bepaalde band en we hadden ook weinig zin om in de warmte vooraan te gaan staan, maar we kozen een plekje uit op het terrein waar je de muziek van zowel de main stage als de Go Tan stage goed kon horen. We luisterden naar de optredens van Douwe Bob, Lucas Hamming, De Jeugd van Tegenwoordig, De Staat en Causes. Ook kwamen we een paar bekenden tegen waar we gezellig mee hebben staan kletsen.

appelpop-2016

Naast de optredens is er ook altijd een markt op het terrein van Appelpop waar je van alles kunt kopen. Wij kochten een Batman pet voor Pel en een Bazinga shirtje voor Marcel. Voor mezelf heb ik niets meegenomen, maar er was zeker genoeg leuks te krijgen.

Voor het avond eten hebben we het terrein even verlaten. Er is wel van alles te krijgen en ze hebben zeker niet alleen fast food op het terrein, maar ik had echt wel even zin om op een stoel te zitten en rustig te eten. Daarom zijn we in de binnenstad van Tiel op zoek gegaan naar een leuk restaurantje. Dit jaar kozen we voor Vietnamees. We hebben heerlijk gegeten. img_0258

Uiteindelijk zijn we niet tot het einde van de avond gebleven, waardoor we de optredens van Guus Meeuwis en Chef’s Special gemist hebben. Dat was enerzijds jammer, maar ik was gewoon te moe en we moesten ook nog terug naar huis. Het was in elk geval een leuke dag en ik kijk al weer uit naar het programma van 2017.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.