Amsterdam Comic Con 2016

geplaatst in: Uitjes en Evenementen | 2

Afgelopen weekend ging ik met Pel mee naar Amsterdam Comic Con in de Rai in Amsterdam. Het was mijn eerste keer op comic con (of een vergelijkbaar event) dus ik had van tevoren geen idee wat ik ervan moest verwachten. Gelukkig was het ontzettend leuk. Sterker nog, ik heb me echt heel erg vermaakt.

Toen we aankwamen bij de Rai stond er een enorme rij. De deuren gingen om 11.00 open en het was nog geen tijd, dus iedereen stond te wachten. Dat was eigenlijk niet zo erg, want het was heerlijk weer en er was genoeg te zien. In de rij stonden genoeg bezoekers met prachtige cosplay outfits en ik keek echt mijn ogen uit. Dat ging de hele dag door. Het is prachtig wat sommige mensen er van maken en de cosplay wedstrijd was voor mij dan ook absoluut één van de hoogtepunten van de dag.

Amsterdam comic con

 

Je kunt prima shoppen op comic con. Er waren veel leuke stands met mooie comic gerelateerde spullen, maar er waren ook boeken en Kawaii spulletjes verkrijgbaar. Kortom, ik had een heleboel geld uit kunnen geven als ik dat had gewild. Ik heb mezelf ingehouden en kwam thuis met een Star Wars shirtje voor Marcel en een setje Iron Man comics. Pel kocht ook nog wat posters. Vooral Deadpool en Suicide Squad vond ik daarvan echt gaaf.

Van andere bezoekers hoorde ik dat ze deze editie van Amsterdam Comic Con wat rommelig vonden en dat het minder leuk was dan anders. Ik heb een geweldige dag gehad en ik ga volgende keer dus graag weer mee. Als ik het zo hoor, kan het dus alleen maar beter worden.

Aankopen amsterdam comic con

Ben je benieuwd naar het verslag wat Pel schreef over deze dag? Je vindt zijn verslag en meer foto’s op Filmgeek.nl.

2 reacties

  1. dennis van elten

    Gaaf zeg ik wilde ook gaan maar financien maakte het onmogelijk. Volgend jaar maar naar Dutch Comic con in Utrecht. Weer op jacht naar Dr Who spullen.

    • Roxanne

      Ja het is prijzig.. We waren voor het parkeren bijna net zoveel kwijt als voor een kaartje… En de trein is ook al niet gratis! Dus Utrecht is sowieso fijner.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.