Hoera, ik word tante!

ik word tante

Eind juli kreeg ik geweldig nieuws: Ik word tante. Mijn broer en schoonzus verwachten een kindje in februari 2017. Ik ben echt zo blij. Tante worden leek me altijd al erg leuk en gek genoeg dacht ik altijd dat zij eerder kinderen zouden krijgen dan ik. Ze zijn ook al zo lang samen. Daarom dacht ik dat er eerst een klein nichtje of neefje in mijn leven zou komen, die ik dan gruwelijk zou kunnen verwennen.

Toch liep dat anders. Inmiddels ben ik zelf al moeder van een lief jongetje. Toch vind ik dit heel erg bijzonder. Mijn broertje wordt vader. Ik ben heel benieuwd hoe hij het zal doen. Hij wordt vast een hele lieve en goede vader. En onze Marcel krijgt er een speelmaatje bij. Ja, het duurt nog wel even voor ze iets aan elkaar gaan hebben, maar aan de andere kant schelen ze ook niet zo heel veel. Dus ik hoop dat ze lekker samen op kunnen groeien.

Voor nu ben ik vooral heel erg enthousiast! Er komt weer een kleintje bij in de familie en dat is altijd goed nieuws. Ik kan niet wachten tot we de kleine kunnen gaan ontmoeten.8 reacties op “Hoera, ik word tante!”

 1. Nicole schreef:

  Wat een leuk nieuws! Ik kan ook niet wachten tot mijn broertje kinderen krijgt haha. Mijn schoonzus heeft wel al een kindje, maar op een of andere manier voel ik me niet echt tante ofzo.
  Nicole recently posted…Weight Watchers update #10 | Schop onder mijn kontMy Profile

 2. Anniek schreef:

  Gefeliciteerd tante! En gefeliciteerd aanstaande papa en mama! Bij ons was het juist andersom, ik kreeg eerst een nichtje terwijl we altijd dachten dat wij eerder zouden zijn. Maar geloof me, een nichtje of neefje is zo onwijs leuk! Geniet er allemaal van!

 3. sammie schreef:

  Wat leuk! Gefeliciteerd!

 4. Birgit schreef:

  Wat leuk! Gefeliciteerd!
  Birgit recently posted…Makkelijk het huishouden bijhoudenMy Profile

 5. Dees schreef:

  Gefeliciteerd leuk hoor tante worden is ook heel speciaal ik werd dit nog voor ik zelf een dochtertje had dus eerst een nichtje gehad die ik heerlijk kon verwennen
  Dees recently posted…Robinn 20 maanden update!My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.