Hoera, ik word tante!

geplaatst in: Familie | 8

Eind juli kreeg ik geweldig nieuws: Ik word tante. Mijn broer en schoonzus verwachten een kindje in februari 2017. Ik ben echt zo blij. Tante worden leek me altijd al erg leuk en gek genoeg dacht ik altijd dat zij eerder kinderen zouden krijgen dan ik. Ze zijn ook al zo lang samen. Daarom dacht ik dat er eerst een klein nichtje of neefje in mijn leven zou komen, die ik dan gruwelijk zou kunnen verwennen.

ik word tante

Mijn broertje wordt vader

Uiteindelijk liep dat anders. Inmiddels ben ik zelf al moeder van een lief jongetje. Toch vind ik dit heel erg bijzonder. Mijn broertje wordt vader. Dat klinkt alsof hij opeens heel volwassen is. Ik ben heel benieuwd hoe hij het zal doen. Hij wordt vast een hele lieve en goede vader. En onze Marcel krijgt er een speelmaatje bij. Ja, het duurt nog wel even voor ze iets aan elkaar gaan hebben, maar aan de andere kant schelen ze ook niet zo heel veel. Dus ik hoop dat ze lekker samen op kunnen groeien.

Voor nu ben ik vooral heel erg enthousiast! Er komt weer een kleintje bij in de familie en baby’s zijn altijd goed nieuws.En nu heb ik zoveel vragen. Krijg ik een nichtje of een neefje? Hoe zal hij of zij gaan heten? Op die vragen krijgen we in 2017 pas antwoord. Ik kan in ieder geval niet wachten tot we de kleine kunnen gaan ontmoeten.

Advertentie8 reacties

    • Roxanne

      Dat is toch anders ja, minder eigen. Ik weet gewoon nu al zeker dat het een leuk en schattig kindje wordt, dat moet wel.

  1. Anniek

    Gefeliciteerd tante! En gefeliciteerd aanstaande papa en mama! Bij ons was het juist andersom, ik kreeg eerst een nichtje terwijl we altijd dachten dat wij eerder zouden zijn. Maar geloof me, een nichtje of neefje is zo onwijs leuk! Geniet er allemaal van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.