Hallo!

Ik ben Roxanne, de schrijfster van Roxxy84. In 1984 werd ik geboren in Utrecht, mijn stadsjie! Ik woon inmiddels samen met mijn man Pel en onze zoons Marcel (2015) en Espen (2018) in Vleuten. Twee rode katers (met de namen Chester & Mike) maken het gezin compleet.

In het dagelijks leven ben ik mama, blogger en zzp’er (in die volgorde.) De zorg voor de kinderen gaat altijd voor, maar daarnaast heb ik genoeg tijd over om te schrijven. Naast mijn blogjes op Roxxy84 schrijf ik filmrecensies (en andere content) voor Filmgeek en opdrachten voor anderen. Ik heb communicatiemanagement gestudeerd aan de Hogeschool Utrecht en doe voor mijn gevoel te weinig met mijn opleiding.

In mijn vrije tijd lees ik graag. Ik ben een enorme boekenwurm en lees allerlei genres. Op dit moment lees ik ongeveer één boek per twee weken. Liever zou ik meer lezen, maar dat is qua tijd gewoon niet realistisch. Ik vind het leuk om handgeschreven kaartjes en brieven te versturen en heb zelfs nog een aantal penvriendinnen in zowel Nederland als in het buitenland.

Sporten is niet aan mij besteed. Ik wandel wel graag met de jongens en daarnaast speel ik mobile games die me aansporen om naar buiten te gaan, zoals Ingress en Pokémon Go. Zo blijf ik toch een beetje in beweging. In Vleuten – De Meern kun je daarnaast heerlijk fietsen, dus in de lente- en zomermaanden ga ik graag op de fiets weg. Mijn lievelingsdrankjes zijn Red Bull en rosé. Ik ben sinds een paar jaar dol op koken (en dat terwijl ik er jaren geleden om bekend stond dat ik een pan water nog kon laten aanbranden.) Mijn signature dish is risotto en verder maak ik graag gebruik van mijn slowcooker.

Mijn blogavontuur begon in 2003 bij web-streepje-log. In november 2010 ben ik begonnen met bloggen op dit domein en toen maakte ik voor het eerst kennis met WordPress. Voorlopig heb ik het hier prima naar mijn zin en ik ben nog lang niet van plan om te stoppen met schrijven.

Wil jij graag samenwerken of heb je een leuk voorstel voor een advertorial? Neem gerust contact met me op of bekijk mijn pagina over samenwerken