Roxanne met brilHallo!

Ik ben Roxanne, de schrijfster van Roxxy84. In 1984 werd ik geboren in Utrecht, mijn stadsjie! Ik woon inmiddels samen met mijn vriend Pel en onze zoons Marcel (2015) en Espen (2018) in Vleuten. Hier hebben we genoeg ruimte voor ons hele gezin en ook nog een tuin.

In het dagelijks leven ben ik mama, blogger en freelance tekstschrijfster (in die volgorde.) De zorg voor de kinderen gaat altijd voor, maar daarnaast heb ik genoeg tijd over om te schrijven. Naast mijn blogjes op Roxxy84 schrijf ik filmrecensies (en andere content) voor Filmgeek en opdrachten voor anderen. Ik ben een enorme boekenwurm en lees allerlei genres. Op dit moment lees ik ongeveer een boek per week.

Een andere passie is muziek. Er staat bij mij thuis vaak muziek op (rock, pop en alles wat dansbaar is!) en ik vind het leuk om nieuwe bandjes te ontdekken. Zingen vind ik ook heerlijk, daarvan gaat de storm in mijn hoofd liggen en ik krijg er nieuwe energie van. In de zomer ga ik graag naar festivals, het liefst met (een groep) vrienden. Concerten vind ik ook top! Helaas heb ik hier minder tijd en geld voor sinds ik moeder ben. Dat komt wel weer.

Wat zouden mensen nog meer van mij willen weten? Ik ben zowel een denker als een dromer. Ik ben dol op diepzinnige gesprekken (het liefst midden in de nacht!) Ik zou dolgraag verre reizen maken, maar zou heimwee krijgen naar mijn katten, vrienden en spulletjes. Londen is mijn favoriete plek op de hele wereld. Drinken moet koud zijn, tenzij het warme chocolademelk is. Ik zou het liefst meer dan 24 uur in een dag willen hebben, want ik heb het gevoel dat ik altijd tijd tekort kom. Ik heb al mijn hele leven een haat-liefde verhouding met slapen en ik heb vaak vreemde dromen. Sneeuw vind ik wel leuk om naar te kijken, maar ik heb liever dat de zon schijnt, dan kan ik mijn zonnebril op.

Wil jij graag samenwerken of heb je een leuk voorstel voor een advertorial? Kijk dan op mijn pagina over samenwerken