Maandoverzicht juli 2017

geplaatst in: Maandoverzicht | 4

De zomer is begonnen en ook de vakantie is inmiddels overal van start gegaan. Marcel zit nog niet op school, dus wij zijn daar helemaal niet zo mee bezig. We hebben ook nog geen vakantieplannen gemaakt. Ik zet vandaag op een rijtje wat we allemaal wél deden deze maand.


Deze zomer doe ik (samen met Marcel) mee met de Mama Challenge 2017. Deze challenge bestaat uit 10 onderdelen en we gaan proberen om er een paar uit te voeren. In juli zijn we aan drie van deze onderdelen toe gekomen. Zo maakten we een gratis uitstapje naar Geertje’s Hoeve, keken we naar speeltuintjes in onze wijk en ik beschreef wat ik het liefste doe als ik tijd heb voor mezelf.

Marcel en ik waren deze maand sowieso mobieler dan anders. Het is alweer bijna twee jaar geleden dat mijn auto het opgaf en eigenlijk miste ik de auto niet echt toen we in de stad woonden. Nu we in Vleuten wonen, kan ik op zich ook best zonder auto, maar het is ergens ook wel fijn om hem wel te hebben. Vooral omdat de winkels allemaal net iets verder weg zijn. Gelukkig was Pel druk op zijn werk. In die weken heeft hij een auto van het werk mee naar huis en kunnen Marcel en ik lekker op pad met onze eigen Cactus. Dat geeft ook meer ruimte voor het maken van afspraken met mensen. Zo hadden Marcel en ik bijvoorbeeld een speeldate/koffiedate met Vera en Anniek.


Bij de zomer horen ook gezellige uitstapjes. We gingen een dagje naar Dierenpark Amersfoort met opa, oma, tante Em en babyneefje Hugo. Marcel gaat de dierentuin steeds leuker vinden. Vorig jaar snapte hij er nog niet veel van, maar nu herkent hij al veel diersoorten en dan wordt het steeds leuker. Misschien moeten we nog maar een keer gaan dit jaar. Pel, Marcel en ik gingen ook een dagje naar Almere. Daar bezochten we onder andere Veiligheidsmuseum PIT.


Verder gingen we verder met kleine klusjes in huis (de lampen in de woonkamer hangen eindelijk!), moest opa geopereerd worden en bezochten we hem in het ziekenhuis, sprak ik twee keer af met Kim, was er een tof Pokémon Go event en aten we heel veel sushi.

 

Ik las de volgende boeken

  • Generation One – Pittacus Lore
  • Neem een geit – Claudia de Breij
  • The Good Daughter – Karin Slaughter
  • Chaos & Structure – Mariëlle Brouwer

Ik keek deze films in de bioscoop

  • Spider-man: Homecoming
  • 2:22
  • Babydriver

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.