Mama Challenge 2017

geplaatst in: Mama | 5

Vorig jaar ontdekte ik aan het einde van de zomer de Mama Challenge. Toen kon ik niet meer officieel mee doen, maar ik heb me wel aangemeld voor de groep zodat ik mee kon lezen, inspiratie op kon doen en er op tijd achter zou komen als er in 2017 een nieuwe challenge zou starten. Die is er nu en deze zomer doe ik dus gezellig mee.

Hoewel Marcel nog niet naar school gaat en dus geen officiële vakantie heeft, is het wel gewoon zomer. Een zomer waarin Pel gewoon naar zijn werk moet. We hebben nog geen vakantieplannen gemaakt. Misschien dat we in september nog gaan, maar dat betekent Marcel en ik het tijdens de zomermaanden gewoon gezellig gaan maken in de buurt, met hier en daar een keer een dagje uit. Daar is niets mis mee, want ik heb allang gemerkt dat die kleine heel snel tevreden is als we samen iets doen. Daarnaast is de Mama Challenge voor ons ook nog eens een hele leuke manier om onze nieuwe woonplaats te leren kennen.

Challenges voor deze zomer (in willekeurige volgorde)

 1. Picknicken
 2. Me-time
 3. Pimp je tuin of pimp je balkon
 4. Recept ijs of recept fruitwater
 5. Knutselen
 6. Waterpret
 7. Leukste speeltuintjes uit de wijk
 8. Zomerse OOTD
 9. Het regent! (wat doe je als…)
 10. Gratis uitstapje

Ik weet niet of ik alle tien de challenges aan ga, maar ik ga ze zeker gebruiken als inspiratie voor komende zomer. Voor een aantal challenges heb ik al wel een idee en ik kijk er dan ook naar uit om hier over te schrijven!

Wil je meer lezen of andere mama’s volgen tijdens deze challenge? Bekijk dan ook eens de blogs van de andere deelneemsters, volg #mamachallenge2017 op social media of bekijk de Facebook groep.

Angélika (www.take50.wordpress.com)
Emy (www.kaboutertuinblogt.nl)
Fatima (www.fatimama.nl)
Fleur Miller (www.mizflurry.nl)
Fleur Veldkamp (www.mamasliefste.nl)
Gerdi en Marianne (www.blondenbruin.nl)
Ilse (blog.kreanimo.com)
Janske (www.janske.nl)
Jeanine (www.juliaflynn.nl)
Josan (www.goodgirlscompany.nl)
Joyce Norder-Kaldijk (www.joyfromjoyce.nl)
Joyce Scheele (www.mamakletst.nl)
Judith (www.mommylovespink.nl)
Kim (www.krachtigemoeders.nl)
Kimberley (www.gewoon-wij.be)
Kimberley (www.lifestylekimberley.nl)
Krystle (www.batboy.nl)
Leonie (www.mijnkindkandewasdoen.nl)
Linda (www.go-or-no-go.nl)
Lodi (www.lodiblogt.nl)
Maaike (www.maaikeschrijftop.nl)
Mahwish (www.mammiemammie.nl)
Marguerita (www.marstyle.nl)
Marieke (www.babybanjo.nl)
Marieke (www.mariekeblogt.nl)
Marijke (www.mamasmetthee.wordpress.com)
Marjon (www.byjon.nl)
Mary-Lou (www.mamaloublogt.nl)
Meike (www.jekindjedoethetzo.nl)
Merel (www.lotuswritings.nl)
Minke (www.mamaminke.nl)
Mirjam (www.metmirjam.com)
Nathalie de Martelaere (www.unicornsandfairytales.be)
Nathalie Mulckhuijse Hoekema (www.volgmama.nl)
Nathalie Wakker (www.veusteveul.nl)
Nicole (www.meisje-eigenwijsje.nl)
Priscilla (www.glim.org)
Ramona (www.kijkmama.nl)
Roelina (www.roelina.nl)
Saskia (www.saskiaswereld.nl)
Xenia (www.lifebyxenia.nl)

5 reacties

  • Roxanne

   Wel qua officieel gedeelte maar als je op facebook zoekt op mama challenge 2017 openbaar kun je jouw zomerse berichtjes ook delen met anderen en mee lezen 🙂

 1. Astrid

  Wat een leuke challenges dit jaar! Ik ben geen mama, dus ik doe niet mee. Best jammer dat er niet een algemene summer challenge bestaat, want bv. ijs of fruitwater maken hoeft niet per se met kinderen. Die uitdaging ga ik tenminste wel aan, mama of niet.
  Astrid recently posted…Wat ik allemaal voor mijn verjaardag kreegMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.