Maandoverzicht september 2016

geplaatst in: Maandoverzicht | 0

Vanwege onze vakantie liet het maandoverzicht van september 2016 even op zich wachten, maar vandaag heb ik eindelijk tijd om te typen. September was voor ons een maand met een heleboel uitjes, festivals, films en gezelligheid. Eigenlijk is dit elk jaar wel een maand om naar uit te kijken. Het was ook nog eens prachtig weer, dus ik heb er echt van genoten.

Festival Dorst 2016

Festivals & friends

Het eerste weekend zagen we dat het Dorst Festival in het Griftpark in Utrecht gehouden werd. Food en drink truck festivals zijn altijd leuk, zeker als ze op loopafstand georganiseerd worden en als het dan ook nog eens mooi weer is dan kunnen we niet weg blijven. Een ander festival wat Pel en ik bezochten was Appelpop. Dit is voor ons een jaarlijkse traditie.

Ik had ook genoeg tijd om met vriendinnen af te spreken. Deze maand ging ik naar Kijkduin met Kim, waar we bekeken of het echt de Pokemon Go hoofdstad was van Nederland, maar ook lekker gegeten hebben. De week erna gingen Kim en ik ook nog naar de Ladiesnight in Pathé Amersfoort. Daar zagen we Bridget Jones’s Baby. Wat een gave film was dat.

img_0206

Family time

In september werkte ik best veel. Ik wilde zoveel mogelijk geld sparen voor onze vakantie, zodat we leuke dingen konden gaan doen. Pel, Marcel en ik gingen een weekje op vakantie naar Duitsland. Hier zal ik later nog een keer over schrijven. Het was zoals altijd heerlijk om gewoon eventjes tijd te hebben met elkaar. Hoewel je er niet van uitrust, is het ontzettend gezellig en hebben we er allemaal van genoten.

Huisje Landal

Ik las de volgende boeken in september

  • The Dead Girls’ Dance (The Morganville Vampires #2) – Rachel Caine
  • Boy7 – Mirjam Mous
  • Midnight Alley (The Morganville Vampires #3) – Rachel Caine
  • Tweede Leven – SJ Watson

De maand is zoals altijd weer voorbij gevlogen. Oktober is alweer begonnen. Voor deze maand hebben we nog niet veel plannen, maar dat komt ongetwijfeld nog wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.