Festival Dorst in Utrecht

geplaatst in: In de keuken, Uitjes en Evenementen | 2

Gisteren was het heerlijk weer en we zochten daarom iets om buiten te doen. Pel had gezien dat Festival Dorst dit weekend plaats zou vinden in het Girftpark in Utrecht. Dat is op loopafstand van ons huis, dus we besloten er ’s middags even een kijkje te gaan nemen.

Dorst is een festival voor levensgenieters waar je wijnen en speciaalbier kunt proeven. Een leuke manier om kennis te maken met nieuwe wijn en biersoorten. Er zijn proeverijen en workshops, je kunt lekker zitten met een drankje en voor de (lekkere) trek kun je terecht bij één van de foodtrucks. Dit vormt in combinatie met fijne muziek en een zonnetje een goede plek om je weekend te vieren.

Festival Dorst 2016

Bij binnenkomst kies je als bezoeker of je liever wijn of bier wilt drinken door een glas naar keuze uit te zoeken. Daarna kun je gaan proeven. Ook aan de kinderen is gedacht. Zij konden bij Bar-le-Duc kiezen voor een limonade proeverij. Terwijl papa en mama genieten van hun drankje, kunnen de kinderen lekker spelen, naar het circus of zich laten schminken. Kortom, dit festival is ook geschikt voor ouders.

Wij hadden Marcel bij ons en zijn eigenlijk alleen even een uurtje gaan kijken wat er allemaal te doen was. Dit was erg gezellig en ik vond het leuk dat we geweest zijn. In de avond stond er nog van alles op het programma, zoals een aantal bandjes en een DJ. Er kon dus ook nog gedanst en gefeest worden. Dit klinkt in ieder geval als een gezellig uitje op een fijne zomeravond.

Festival Dorst Utrecht 2016

Je kunt Festival Dorst vandaag nog bezoeken in het Griftpark in Utrecht. Wil je weten of het festival volgend jaar ook bij jou in de buurt komt? Volg Dorst dan op Facebook.

2 reacties

  1. Sanne

    Jammer dat je niet bij ons in de buurt woont, want wij hebben Proef eet. Een leuk festijn in de binnenstad waar je met wat duyten (betaalmiddel) van alles kunt proeven van verschillende restaurants en dergelijke.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.