Liebster award 4

geplaatst in: Internet & Technologie | 8

Vorige week vond ik een mailtje van Linda in mijn mailbox dat ze mijn blog genomineerd had voor een Liebster Award. Super lief! Het is niet mijn eerste nominatie, maar de laatste keer dat ik genomineerd werd was in 2014. Eerder kreeg ik vragen toegestuurd over muziek en boeken, deze keer zijn het weer hele andere vragen en daarom vul ik ze ook graag in. Bedankt voor het taggen, Linda.

liebster-award

Wat is een ‘Liebster Award’ ?

Een Liebster Award is een virtuele award voor beginnende bloggers om de persoon achter het bloggen beter te leren kennen. En zo kan je ook nieuwe blogs leren kennen en krijgen de beginnende blogs wat meer aandacht.

*** De vragen en mijn antwoorden ***

Wat is je meest ultieme guilty pleasure?

Ik vraag me echt af wat ik hier in moet vullen. Voor mijn gevoel zijn dat er best veel en tegelijkertijd schaam ik me eigenlijk niet snel voor de dingen die ik leuk vind. Misschien wel het feit dat ik graag young adult boeken lees? Ik ben dol op jeugd boeken en ik vind het jammer dat alle boeken die er nu zijn er vroeger niet waren. Nu haal ik dat dus gewoon in en ik lees lekker waar ik zin in heb. Ook als andere mensen daar iets van vinden.

Wat is je favoriete zen moment van de dag?

Het moment dat ik onder de douche sta. Meestal is dit ’s morgens. Ik heb dan de ochtendspits met de kleine achter de rug en pak dan heel even een momentje voor mezelf. Gelukkig kan de kleine zichzelf ontzettend goed vermaken. Die tien minuutjes voor mezelf kunnen me echt weer helemaal opladen. Douchen was voor ik moeder werd ook al dé manier om me goed te kunnen ontspannen, dus in die zin is dat niet veranderd.

Wat was het laatste concert dat je bezocht hebt?

In februari ging ik met Pel en onze buurvrouw naar een optreden van de Kraaien, in Tivoli de Helling in Utrecht. Wat een leuke avond was dat. Ik hoop dat we snel weer naar een concert kunnen gaan, maar de kaartjes zijn vaak zo duur.

Meest random feitje over jezelf?

Ik heb zo’n hekel aan strijken dat ik niet eens een strijkbout of strijkplank in huis heb.

Wat was de mooiste dag in je leven?

Misschien verwacht iedereen nu dat ik ga zeggen dat het de dag was dat Marcel geboren werd, maar die dag was best wel een verschrikking. Dat Marcel er is, is absoluut het mooiste wat er is. De dag zelf, nee die zou ik niet snel kiezen.

Een van de mooiste dagen was toch wel dat ik te horen kreeg dat ik écht afgestudeerd was. Ik had er zo hard voor gewerkt en toen het dan eindelijk zo ver was, dat vond ik wel een cadeautje. En zo zijn er vast nog een heleboel andere mooie momenten geweest.

Welk huisdier heb je of zou je willen hebben?

Ik heb op dit moment twee katten. Daar ben ik voor nu zeer tevreden mee. Als we ooit weer een tuin hebben, dan zou ik het leuk vinden om een konijnenren te maken en een paar konijntjes te laten rond huppelen. Ik vind konijntjes erg schattig.

Aan welke trend doe je niet mee?

Ik zou graag willen zeggen dat ik niet zo trendgevoelig ben, maar dat is niet waar. Een ding waar ik niets van begrijp, is Snapchat. Ik heb de app ooit gedownload en een account aangemaakt, maar ik kon er de lol niet van in zien. Ik houd het lekker bij Twitter, Facebook en Instagram voor nu.

Hoe ziet je ideale weekend eruit?

Het liefst maak ik van tevoren niet al teveel plannen. Dan kunnen we op het moment zelf lekker bepalen waar we zin in hebben. Het kan fijn zijn om lekker burgerlijk boodschappen te doen met de mannen, lekker een stuk te wandelen en niet al te veel te hoeven doen. Of we trekken er juist wel op uit, omdat we ergens zin in hebben. Als we samen zijn als gezin, vind ik het al snel prima.

Welke blogpost van jou moeten we zeker gelezen hebben?

Jeetje, dit vind ik écht een hele moeilijke vraag. Ik heb niet één bericht waarvan ik denk dat die beter was dan de rest. Misschien een leuke vraag om te stellen aan de lezers? Welke blogpost is jullie bij gebleven?

Waar hoop je dat je blog over vijf jaar staat?

Ik hoop vooral dat ik er nog steeds plezier in heb over 5 jaar, want dat is voor mij het belangrijkste. Het is echt leuk als de bezoekersaantallen stijgen, maar tegelijkertijd voel ik me al vereerd dat zoveel mensen mijn blog volgen.

 

We zijn aan het einde van deze vragenlijst gekomen. Ik heb de vragen beantwoord, maar ga de tag zelf niet nogmaals doorgeven. Dit heb ik eerder al eens gedaan. 

8 reacties

 1. Sanne

  Grappig… een award voor beginnende bloggers.
  Lezen blijft toch best een lastig vak, want volgens mij zit jij allang niet meer bij de beginners 😀

  • Roxanne

   Nee, dat denk ik ook niet… na 13 jaar bloggen! 😀 Maar ach, ik vind het wel leuk om in te vullen hoor. Morgen weer een eigen blogje!

 2. Linda

  Leuk dat je hem in hebt willen vullen, ookal ben je natuurlijk geen beginner.
  Ik heb ook niet echt gekeken naar ‘beginnende bloggers’ maar gewoon de eerste blogs die in mij opkwamen genomineerd. 😛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.