De vijf best gelezen artikelen van 2018

geplaatst in: Internet & Technologie | 0

De best gelezen artikelen op mijn blog dit jaar kwamen vooral uit voorgaande jaren. Vooral de blog ‘Dag kindje‘ uit 2017 werd veel gelezen. Voor dit artikel heb ik gekeken welke vijf artikelen uit 2018 het meest gelezen zijn en deze heb ik voor jullie op een rijtje gezet. Deze blogartikelen hebben duidelijk alles te maken met mijn zwangerschap en onze Espen. Eigenlijk is dat ook geen grote verrassing.

Daar is hij dan

Bijna iedereen wist wel dat ik op 7 april ingeleid zou worden in het ziekenhuis. Ik was 41 weken en 1 dag zwanger en er werd enorm met ons meegeleefd. We waren zo overdonderd van liefde dat ik online nog niet veel gezegd heb tot we de volgende dag thuis kwamen. Toen pas voelde het goed om een stukje te schrijven over de geboorte van onze kleine man en om de eerste foto’s te laten zien. Dit soort artikelen worden altijd goed gelezen, want iedereen was natuurlijk ontzettend nieuwsgierig naar de baby, zijn naam en of alles goed met ons ging.

Groei echo en controle bij de verloskundige

Ook tijdens mijn zwangerschap was mijn blog een fijne manier om iedereen op de hoogte te houden van hoe het met ons ging. Ik kreeg net als bij Marcel weer veel echo’s om te controleren of alles wel goed ging met Espen. Gelukkig was dit wel het geval. Ik heb weer een redelijk heftige zwangerschap gehad, maar gelukkig met een gezonde baby als resultaat.

Onverwachts positief

Een jaar nadat ik de zwangerschapstest deed, schreef ik dit artikel. Het was een klein beetje flauw en ja, misschien ook wel een beetje clickbait, maar ik wilde het verhaal toch nog graag met iedereen delen en het jaar ervoor was ik daar niet aan toe gekomen.

Geboortekaartje van Espen

Ik vind het geboortekaartje dat we voor Espen kozen nog steeds prachtig. We hadden al zoveel sites bekeken en opeens was dit kaartje er. Het voelde voor ons allebei goed. We hebben er ook veel fijne reacties op gekregen.

Wat je niet zegt tegen iemand die een miskraam heeft (gehad)

Dit artikel schreef ik in 2017 al. Ik heb het een jaar later een klein beetje aangepast en toen pas gepubliceerd. Ik had niet verwacht dat juist dit stuk zo goed gelezen zou worden, maar ergens ben ik er wel blij om. Ik hoop dat anderen hier nog iets aan hebben gehad. Het heeft mij in elk geval wel geholpen om het van me af te schrijven.

Welk blogartikel van jou werd het beste gelezen? Post een link naar je artikel in de comments, dan kom ik even bij je lezen! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.