Daar is hij dan!

geplaatst in: Espen, Mama | 10

Het was even stil aan mijn kant. Je hebt waarschijnlijk wel gelezen dat ik op zaterdag zou worden ingeleid, maar op een gegeven moment ben ik offline gegaan en was het slechts gokken hoe het was. Het goede nieuws is dat Baby Pluis er is en dat alles goed gaat met ons. We zijn ook alweer thuis.

Het inleiden ging sneller dan verwacht. Ik bleek toch al wat ontsluiting te hebben en daarom konden mijn vliezen zaterdagmiddag al gebroken worden. Daarna ging alles super snel. Zo snel dat ik behoorlijk overdonderd was toen onze kleine man om 19:05 al geboren werd. Binnenkort schrijf ik misschien nog een keer over de bevalling zelf, maar nu willen jullie vast wat belangrijkere dingen weten.

Baby Pluis heet vanaf nu Espen. Na de bevalling zijn we één nachtje samen in het ziekenhuis gebleven. De volgende ochtend werden we allebei goedgekeurd door de arts en mochten we al naar huis. Inmiddels hebben Marcel en Espen al kennis gemaakt met elkaar en is de kraamhulp voor het eerst geweest. Wij gaan nu lekker bijkomen, want dat is wel nodig na de afgelopen weken en deze bliksembevalling.

10 reacties

 1. Sanne

  Ook hier nogmaals van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoontje en broertje Espen.
  Geniet lekker van je kraamtijd samen met de mannen.

  • Roxanne

   😉 voor jou wel een bekende naam he? Ik moest door Structure denken aan Espen Lind en kreeg die naam niet meer uit mijn hoofd!!

 2. Carolien

  Wat een prachtige naam! Heel veel geluk en gezondheid gewenst, en geniet van de kraamtijd. Liefs Carolien

 3. Marian B

  Gefeliciteerd met de geboorte van Espen! Lekker genieten van elkaar!

 4. Irene (Pix)

  Van harte gefeliciteerd, en wat een aparte leuke naam… Heel veel succes met aansterken. Laat je maar lekker verwennen door je Kraamhulp.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.