Geboortekaartje van Espen

geplaatst in: Espen, Mama, Post | 4

Bij een geboorte hoort een kaartje. Natuurlijk is een geboortekaartje in deze tijd niet meer noodzakelijk als het gaat om het delen van de geboorte van je kindje, maar het is wel ontzettend leuk om een kaartje uit te zoeken en te versturen. Vandaag deel ik het geboortekaartje van Espen met jullie.

Bij Marcel deden we erg lang over het uitzoeken van een geboortekaartje. Dat was niet omdat we niets leuks konden vinden. In tegendeel, we vonden zoveel kaartjes leuk dat we niet meer konden kiezen. Deze keer was het anders. We vonden veel kaartjes te kinderachtig en waren echt op zoek naar iets wat goed voelde. Ik bekeek echt een heleboel websites en sloeg wat kanshebbers op, maar we konden nog steeds niet kiezen. Tot we bovenstaand kaartje tegen kwamen. Wow, dit was hem. Het plaatje klopt helemaal.

Toen de kaartjes van de week binnen kwamen van de drukker, zag ook Marcel meteen dat het klopte. Hij wees het jongetje aan en zei dat het Marcel was. Baby Espen moest in de kinderwagen en dan was er nog Bella, onze poes. De ‘kinderen’ uit ons gezien. Wat Marcel niet zag, maar wij wel, zijn de twee vlindertjes. Die staan voor ons symbool voor de miskramen die ik tussen Marcel en Espen gehad heb. Zo klopte het dus.

Dan is er de binnenkant van het kaartje. We wilden er niet teveel tekst op kwijt, maar alleen datgene wat echt telt. En een klein gedichtje. Het gedichtje komt van een website met geboortegedichtjes, maar ik kreeg er gewoon tranen van in mijn ogen toen ik het las. Ook dit klopt, want Marcel geeft zijn kleine broertje de hele dag door lieve kusjes. Ik ben erg blij met onze keuze voor het geboortekaartje.

4 reacties

    • Roxanne

      Het is best moeilijk vind ik! Er zijn veel mooie kaartjes maar dat maakt het nu juist niet gemakkelijker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.