Best gelezen blogs van 2016

geplaatst in: Internet & Technologie | 2

Dit jaar heb ik geprobeerd om elke week minimaal drie artikelen te posten op Roxxy84 en dat is bijna elke week gelukt. Het is leuk om te zien dat dit invloed heeft op de bezoekersaantallen. In 2016 is het aantal bezoekers weer wat gegroeid. Ik was erg benieuwd wat de best gelezen blogs van 2016 waren. Ik heb ze opgezocht en voor jullie op een rijtje gezet.

Babyswap NL

In het voorjaar deed ik voor het eerst mee aan een Babyswap. Het was ontzettend leuk om een pakketje samen te stellen voor iemand en natuurlijk nog veel leuker om een mooi pakket te ontvangen. Ik zette mijn ervaringen in een blog en poste foto’s van de cadeautjes die Marcel kreeg. Er komen veel mensen via Google binnen die zoeken naar Babyswaps en dat zorgt er voor dat dit artikel zo goed gelezen is. Ik heb maar één keer mee gedaan, maar wie weet lukt het in 2017 weer een keer om hier tijd voor vrij te maken.

Hotspot: Restaurant Vroeg

Op moederdag gingen we met mijn familie lunchen bij Vroeg. Ik was hier nog nooit geweest, maar het was zo ontzettend leuk. We zijn in de zomer nog een keer terug geweest met z’n allen. Ik schreef een artikel over dit restaurant en zij plaatsten mijn blogje op hun social media. Dat zorgde voor een hele stroom nieuwe lezers. Erg tof!

Wij gaan trouwen

Goed nieuws berichten zorgen natuurlijk voor een stroom bezoekers en reacties. Dat hoef ik vast niet uit te leggen.

De leukste Sinterklaascadeaus

Ik organiseerde een Sinterklaas winactie met de webwinkel Radbag en hier werd erg leuk op gereageerd. Ik hoop dat ik in 2017 weer iets leuks kan doen voor mijn lezers.

De bevalling

Deel één en twee van mijn bevallingsverhaal staan op een gedeelde vijfde plaats. Vijf maanden na de bevalling van Marcel heb ik alles van me af geschreven op mijn blog. Dat deed ik vooral voor mezelf, maar uiteindelijk werden deze artikelen erg vaak gelezen. Ook dit is een artikel dat nog vaak wordt gelezen. Dat herken ik wel. Ik vond het zelf erg fijn om dit soort artikelen te lezen toen ik zelf zwanger was. Je hebt geen idee wat je te wachten staat, en iedere bevalling is anders, maar het geeft je wel een idee van wat er allemaal kan gebeuren. Na de bevalling was het vaak herkenbaar of juist helemaal niet. Ik blijf het interessant vinden en zo te zien ben ik niet de enige.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.