Babyswap NL

geplaatst in: Internet & Technologie | 1

BabyswapNLEen aantal weken geleden zag ik op Instagram weer een babyswap voorbij komen. Ik had nog nooit eerder meegedaan, hoewel ik het wel altijd leuk vond om te kijken naar al die mooie pakketten, gave cadeaus en blije gezichten. Ik besloot mee te doen.

Na een paar weken kwam eindelijk de mail met daarin de naam en het adres van mijn swapmaatje. Toen kon ik eindelijk beginnen met shoppen. Het is enerzijds heel erg leuk om te gaan shoppen voor een ander kindje, maar het is ook lastig en een beetje spannend. Je weet tenslotte niet precies wat iemands smaak is. Toch had mijn swapmaatje aardig duidelijk omschreven wat ze leuk vond. Dat hielp zeker. Ik bekeek de foto’s van haar schattige zoontje en besloot wat ik wilde gaan kopen.

Het was super om te doen. Een volgende keer zou ik me nog wel wat meer willen verdiepen in het inpakken. Sommige dames zijn daar echt zo handig in en ze maken zulke gave pakketten! Ik ben daar best jaloers op.

Uitpakken is een feestje

Gisteren kwam ons eigen pakket aan. Ik was natuurlijk net boodschappen doen toen de postbode kwam, maar gelukkig zijn mijn buren wel altijd thuis! Zo had ik het pakket toch in huis. Alleen van de buitenkant werd ik al blij, want mijn swapmaatje had er hele leuke kaartjes op geplakt. Toen moesten we nog even wachten tot we het uit mochten pakken. Ik zette het pakket netjes op de eettafel en deed net alsof ik het niet zag.

Babyswap NL ontvangen pakket

Vanmorgen waren we vroeg wakker. Normaal gesproken slaapt Marcel aardig door, maar nu had hij om half 7 wel zoiets van ‘Mama, de dag is begonnen!’ Vooruit jongen… en toen bedacht ik me dat we de cadeautjes uit mochten pakken van de babyswap! Dat is altijd leuk en het maakte het vroege opstaan meteen minder erg. Ik pakte eerst de doos helemaal uit en maakte een foto van de stapel cadeautjes. Wow, wat waren het er veel en wat was alles leuk ingepakt! Ik werd alleen daar al vrolijk van en toen moest het allerleukste gedeelte nog komen.

Als eerste pakte ik het pakketje uit wat rond was. Er zat vast een bal in. Marcel keek mee en die was meteen enthousiast, want Nijntje stond op de bal. Nijntje is ALTIJD goed bij Marcel. (Gelukkig maar, want wij zijn zelf zo dol op dat konijntje!) Toen alles uitpakt was, wilde hij meteen met de bal spelen. Ik vond dat zo schattig. De andere cadeautjes vind ik ook top. Sommige dingen zijn voor als hij net wat ouder is, maar die gaan zeker nog van pas komen. Ook voor mij zat er nog iets leuks bij. Cadeautjes babyswap

Ik wil mijn swapmaatje echt heel erg hartelijk bedanken voor het onwijs gave pakket! Ik werd er echt vrolijk van en Marcel vond het ook geweldig. Dit was een leuke ervaring en we gaan in de toekomst zeker nog eens mee doen met een babyswap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.