Hotspot: Restaurant Vroeg

geplaatst in: Familie, In de keuken | 1

Op moederdag gingen we gezellig lunchen met mijn familie. Mijn schoonzus had het restaurant uitgekozen. Het werd restaurant Vroeg in Bunnik. De rest was hier al vaker geweest, maar voor mij was het de eerste keer. Ik ben blij dat we hier een keer geweest zijn, want ik vond het super! vroeg logo

Allereerst zit Vroeg op een mooie locatie. Het restaurant is gevestigd in een opgeknapte boerderij tussen Utrecht en Bunnik in, midden in de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Er worden uitsluitend gerechten geserveerd die bereid worden met producten en ingrediënten uit de streek. Veel producten, zoals bijvoorbeeld het brood en de frietjes, zijn huisgemaakt. Dat proef je.

Eten en drinken

We hadden een fijne tafel buiten op het terras van het restaurant. Nadat we allemaal voorzien waren van drinken, kregen we de menukaart. Wij kwamen lunchen, dus we kregen de ’tussen vroeg en laat’ kaart te zien. Ik kon eigenlijk niet kiezen, omdat er zoveel lekkere dingen op stonden. Uiteindelijk vertelde de serveerster ons dat ze die dag pulled pork hadden van de barbecue en toen heb ik dat besteld. Een goede keuze, want het was heerlijk. Ik dronk perensap, lekker fris en dat kon ik meteen delen met Marcel.

Winkel

Restaurant vroeg beschikt over een eigen bakkerij. Het brood wat geserveerd wordt is ook te koop in de winkel die bij het restaurant hoort. Naast brood vind je hier bijvoorbeeld ook kaas, yoghurt, jam, honing, sappen en oud-Hollandse zoetigheden.

vroegBron

Kindvriendelijk 

Wij gaan niet vaak uit eten met Marcel erbij, omdat je van tevoren niet altijd weet hoe dat uit zal pakken. Hier waren veel kindjes en ik snap zeker waarom. Er wordt echt rekening gehouden met die kleintjes. Niet alleen omdat er een kinderstoel bij de tafel getrokken wordt, want dat kan tegenwoordig bijna overal, maar omdat er ook voor hem gezorgd werd. De serveerster kwam vragen of we zelf iets hadden meegenomen of dat ze voor hem ook iets konden maken. Ik heb altijd van alles bij me, maar een verse boterham met beleg is natuurlijk veel leuker voor hem. We konden kiezen uit ham, kaas, jam of hagelslag. Vervolgens kreeg hij zijn eigen bordje. Het drinken deelde hij dan wel gewoon met mij, want zoveel drinkt hij nog niet. Voor zover ik het kon zien, vond Marcel het ontzettend leuk en gezellig dat hij met ons mee mocht eten. Als hij wat ouder is, kan hij natuurlijk zelf kiezen wat hij kan eten. Ik vind dat er leuke gerechten op de kinder menukaart staan. Meer dan alleen kroketten en friet. Zelf had ik dat als kind wel leuk gevonden, dat weet ik zeker.

Bij elkaar opgeteld was het voor mij echt een top lunch. Ik heb genoten van het eten, de bediening was prettig en het was erg gezellig. Qua prijs valt het ook mee, zeker als je bedenkt dat alles zelf gemaakt wordt. Wat mij betreft is restaurant Vroeg zeker voor herhaling vatbaar.

Adres restaurant Vroeg: Achterdijk 1, Bunnik

  1. Kim

    Wat leuk dat ze ook zo goed voor Marcel zijn! Dan kom je zeker nog eens een keer terug 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.