Babyshower op Geertjes Hoeve

geplaatst in: Familie, Mama | 2

Tijdens mijn vorige zwangerschap hadden mijn schoonzus en mijn moeder samen een babyshower voor me georganiseerd. Dat was een leuke verrassing. Toch ben ik niet zo’n fan van verrassingen. Deze keer kreeg ik daarom de vraag of ik het leuk zou vinden als ze iets zouden organiseren. Ik vond het zeker leuk, maar zat niet echt te wachten op een hele drukke middag. Ook vond ik het wel fijn om te weten wanneer het zou zijn, zodat het geen complete verrassing zou zijn. Afgelopen vrijdag was het zover. Ik werd thuis opgehaald en we reden met z’n alleen naar Geertjes Hoeve in Haarzuilens voor een high tea. Mijn vader was ook mee, zodat Marcel en zijn neefje Dré lekker buiten konden spelen terwijl wij binnen zaten te kletsen. Stil zitten is tenslotte niet leuk voor peuters.

In het restaurant was een tafel voor ons gereserveerd. Hierop stonden lekkere hapjes en kannen met koffie, thee en limonade. Meer hadden we ook eigenlijk niet nodig om er een gezellige middag van te maken. Er was wel meer. Bij een babyshower horen namelijk cadeautjes! Baby Pluis werd erg verwend. Marcel kwam even helpen met het uitpakken van alle pakjes voor zijn broertje en hij vond sommige dingen wel heel erg mooi. Toch wilde ze niet hebben, want ‘dat is voor broertje.’ Ik ben benieuwd of hij in de toekomst zo lief blijft, maar voor nu is Marcel nog een lieve grote broer.

Baby Pluis kreeg leuke dingen, zoals een XL hydrofiele doek, slaapzak, een pakje van Hema, leuke sokjes en slofjes met aan de onderkant de tekst ‘dancing feet’ en een boekje uit de reeks van Gonnie & Gijsje. Ook zat er een Hema cadeaukaart bij, dus we kunnen zelf ook nog wat leuks uitzoeken voor de kleine man. Op dit moment hebben we nog niet echt iets nodig, maar dat komt vanzelf goed. Hema heeft naast kleding nu ook een superleuke collectie flessen en speentjes in samenwerking met Difrax waar ik ook erg verliefd op ben. Die bon komt dus wel op.

Dit keer had ik niet echt een verlanglijstje, omdat we veel dingen nog hebben van Marcel. Wel wilde ik nog graag een leuk lampje of een projector met muziekjes voor Baby Pluis. Marcel had zoiets toen hij een baby was, maar zijn sterrenlamp is kapot gegaan, omdat hij er toen hij groter werd steeds mee gooide. Daar kon het lampje niet tegen. Ik ben dus wel blij met deze nieuwe projector van Chicco! Hopelijk gaat hij de kleine veel fijne nachten bezorgen en valt hij net als Marcel heerlijk in slaap terwijl hij naar zijn eigen sterrenhemel kijkt.

Mijn nichtje en ik zijn allebei stiekem nog fan van Pokémon, dus ik vond het wel heel gaaf dat ze een passend rompertje heeft gezocht voor onze baby! Marcel is inmiddels ook al besmet met het Pokémon virus en die kijkt niet alleen naar de serie, maar heeft inmiddels ook een Pikachu knuffel, Pikachu vest en Pikachu sloffen. Ik ben benieuwd of Pluis gezellig mee gaat doen met deze gekte, maar de romper heeft hij al.

Niet alleen Baby Pluis werd verwend. Er zaten ook cadeautjes bij voor mij. Een lekker verwenpakket van Dove (altijd goed) en een leuk boekje over Zoons. Ik ben wel benieuwd naar deze handleiding en of ik er nog wat van kan leren. Boeken zijn altijd leuk, dus ik ben er sowieso blij mee.

De babyshower was geslaagd, maar deze keer had ik dus vooral binnen gezeten in het restaurant van de boederij. Met de lente in zicht maak ik in mijn hoofd alweer plannen om snel weer eens terug te gaan naar de Geertjes Hoeve. Marcel vertelde me ook dat er alweer babygeitjes rondlopen op de boerderij en mijn vader had hier ook filmpjes van gemaakt. Die kleintjes zijn zo schattig! Dat lijkt me ook goede reden om binnenkort nog een keer terug te gaan met ons gezin.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.