Margriet Winterfair 2018

geplaatst in: Familie, Uitjes en Evenementen | 3

Van 23 tot en met 29 november is de Margriet Winterfair in de Brabanthallen in Den Bosch. Toen het nog in Utrecht was, ging ik hier wel eens met mijn moeder naar toe. De laatste keer was twee jaar geleden. Gisteren ben ik met mijn moeder en schoonzus naar de winterfair geweest. We namen de trein en pendelbus en rond half 11 waren we binnen. We begonnen de beurs met koffie/thee en een Bossche Bol. Dat hoort er natuurlijk wel bij als je in Den Bosch bent. Daarna was het tijd om de beurs op te gaan.

Wat ik erg fijn vond, was de ‘rode lijn’ die door alle hallen liep. Normaal gesproken loop ik als een soort van kip zonder kop over zo’n beurs en dan mis ik de helft. Daar was goed over nagedacht in dit geval. Als je de rode lijn volgde, miste je niets. Af en toe moesten we ons heel even afvragen van welke kant we af kwamen, maar uiteindelijk kwam het helemaal goed. Qua stands en kraampjes kun je er eigenlijk alles vinden wat je ook als onderwerp in de Margriet tegen zou kunnen komen: Eten, fashion, make-up, reizen, wonen en nog veel meer. Er viel dus wel het één en ander te shoppen. Ik had gehoopt dat ik jullie op een flinke shoplog zou kunnen trakteren, maar helaas kan ik de meeste dingen die ik heb gekocht niet showen, omdat het cadeautjes zijn.

Natuurlijk zijn er ook dingen die ik wel kan laten zien. Er stonden verschillende bedrijven die je wilden laten zien dat je wenkbrauwen er voller uit kunnen zien zonder wenkbrauwpotlood, maar met hun fantastische product. Ik ben altijd een beetje sceptisch over dit soort dingen en ik gebruik ook niet veel make-up, maar ik heb het toch even geprobeerd en ik moet toegeven dat ik het mooi vond. Ik heb deze dus toch meegenomen en kreeg er gratis twee nagellakjes bij. Ik koos voor lekker opvallende en vrolijke kleurtjes. Ik draag niet zo vaak nagellak, maar als ik het gebruik, vind ik het wel leuk als het ook echt opvalt. Inmiddels heb ik dus groene nagels en Marcel blijft maar zeggen hoe mooi hij het vindt.

Het is altijd leuk om dingen te proeven op een beurs, dus dat hebben we nu ook gedaan. Ik ben geen theeleut en zoetigheid is ook niet altijd aan mij besteed, maar dit pakket van Inproba sprak me wel aan. We eten wel vaak nasi en ook chili saus vind ik heerlijk. Deze bevat minder suiker, maar is vooral niet té pittig. Daar ben ik wel blij mee en ik denk ook dat ik hem vaker ga kopen. Ik was ook wel blij dat we een vegan ‘magnum’ mochten proberen. Ik ben niet altijd dol op kokos, maar dit was niet te overheersend. Goede optie dus voor Marcel, want die mag natuurlijk geen ijs meer waar lactose in zit.

Verder heb ik veel leuke dingen gezien, maar ik heb lang niet alles gekocht. Zo vond ik niet dat ik een nieuwe jurk nodig had en ook die ene superfijne, fluffy woondeken was wel een beetje duur. (Ik blijf duimen dat ik de deken ga winnen, maar goed, die kans is niet zo groot.) We hebben hoe dan ook een gezellige dag gehad met z’n drietjes en ik denk dat we deze ladiesday traditie zeker voort zullen zetten.

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.