Vaderdag 2017

geplaatst in: Life | 3

Gisteren vierden we voor de tweede keer vaderdag als de ouders van Marcel. We hadden zaterdag al vaderdag gevierd met de ouders van Pel, maar zondag gaf Marcel pas cadeautjes aan zijn papa. Marcel en ik hadden drie cadeautjes gekocht. Ons thema voor dit jaar was ‘barbecue’ omdat we nu eindelijk een tuin hebben. Daar hoort wel een barbecue bij. Ik wist dat Pel op termijn graag de tuin aan zou willen pakken en dat hij dan een buitenkeuken wil bouwen waar een barbecue in zit, maar aangezien dat dit jaar niet meer zal gebeuren, wilden we hem vast een beetje op weg helpen. Op naar een mooie zomer als gezin. Gelukkig was hij er erg blij mee.

We gingen zondag lunchen bij Vroeg met mijn familie. Het was ook een beetje moederdag, omdat mijn ouders op moederdag op vakantie waren. Toen we aan kwamen in Bunnik werd weer eens duidelijk hoe warrig ik soms ben. Deze keer had ik alles bij me voor Marcel, maar ik was de cadeautjes voor mijn ouders vergeten. Gelukkig konden die er om lachen. Toen mijn ouders en mijn broer en schoonzus (met mijn babyneefje!) er waren konden we aan tafel gaan zitten voor een heerlijke lunch. Ik koos voor de garnalenkroketjes, maar de rest van de familie ging voor de ossenhaas spiesjes met patat. De barbecue gerechten zagen er zeker heerlijk uit. We hebben heerlijk gegeten en ik heb daarna nog wat hapjes geproefd van de nagerechten van de anderen. Voor de rest heb ik lekker kunnen knuffelen met mijn baby neefje. Dat is altijd goed.

De rest van de zondag was ook fijn. Pel moest ’s avonds werken en mijn ouders zouden Marcel en mij thuis brengen. We reden daarvoor eerst even naar de camping toe in Maarn, vlakbij het Henschotermeer. Afgelopen zondag was het namelijk de sterfdag van mijn opa en de camping roept veel herinneringen op aan vroeger. Daarom was het fijn om daar te zijn. We konden tijdens het wandelen ook fijn herinneringen aan vroeger ophalen. Marcel had geen idee waarom we er waren en dat maakte het bezoekje meteen een stuk luchtiger. Hij vond het heerlijk om door het bos te rennen en daarna te spelen in de speeltuin.


Marcel was in elk geval lekker moe geworden van de middag. Ik maakte risotto voor Marcel en mezelf en na het eten was hij moe van de hele dag en vond hij het een goed idee om vroeg naar bed te gaan. Ik had de avond dus voor mezelf. Ik trok een fles ros├ę open en pakte er een boek bij en heb lekker in de tuin zitten lezen. Toen ik moe was, rolde ik ook mijn bed in. Het weekend was echt weer voorbij gevlogen deze week.

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.