Shoplog: Apeldoorn

geplaatst in: Boeken en ander leesvoer | 12

Na een drukke week besloten H. en ik dat het tijd was voor een weekendje ‘vakantie’. We wilden graag iets leuks doen, maar echt lekker weer was het niet. Toen ik zag dat het boekenfestijn deze week in Apeldoorn was, stelde ik voor om daarheen te gaan. Ik ben dol op boeken en er was in de buurt van Apeldoorn vast nog wel iets te doen. In maart was ik al bij het boekenfestijn geweest in Nieuwegein, maar je kunt nooit genoeg boeken hebben. Daarom stapten we zaterdagmorgen in de auto naar Apeldoorn.

Boeken apeldoorn

Op het boekenfestijn heb ik me redelijk ingehouden. Op de foto hier boven zie je de zes boeken die ik zelf wilde kopen en eentje van de tafel met gratis boeken. Zeven boeken voor €13,70 vond ik wel een goede deal. ‘Feast of Fools’ stond op mijn wishlist, omdat ik in Nieuwegein deel 1, 2, 3 , 5 en 6 kocht van deze serie. Nummer 4 ontbrak daar en die vond ik nu wel. Ik ben in elk geval weer blij met de buit.

Apeldoorn 3

Toen we klaar waren op het boekenfestijn was het nog vroeg. Ik begon trek te krijgen en daarom reden we naar het centrum van Apeldoorn om te lunchen. Ook liepen we nog even langs een paar winkels en we keken op de markt. Ik kocht bij de HEMA stickers, stempels en douche foam. Op de markt vond ik een geweldige roze tas! Die kon ik echt niet laten hangen. Daarnaast vond ik dat ik wel wat shoptherapie verdiend had na deze stressvolle week. Met een paar tassen vol boeken en spullen reden we terug naar Utrecht. Mijn zaterdag was in elk geval geslaagd!

12 reacties

 1. Kim

  Super dat je deel 4 nu wel hebt kunnen vinden! 😀 Gave spullen allemaal en die tas…geweldig! 😀

 2. Miranda

  Ik ga morgen naar de Hema en eens kijken naar de stempels, ze zijn echt leuk, je tas is GEWELDIG!!!

 3. Mich

  Hoe bevalt die foam van de hema? Ik heb hem al een paar keer zien liggen….

  Leuk zon dagje!

  • Roxanne

   Ik moet hem nog proberen, maar zal het je even laten weten via twitter. Ik vond hem er zo leuk uit zien!

 4. Marije

  Hema is briljant! Ik zag vandaag de mini-foam ook liggen, handig man! En met die stempels heb ik ook in mijn handen gestaan, haha. Leuke geshopt hoor, ook die boeken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.