Pakjesmiddag 2016

geplaatst in: Familie | 2

Dit jaar vierden we voor het eerst sinds een lange tijd weer Sinterklaas. We hadden afgesproken om er een Pakjesmiddag van te maken met mijn ouders, maar mijn broer en schoonzus vond het ook leuk om te komen en daarom spraken we vandaag met z’n allen af. We hebben eerst lekker geluncht samen met soep, vis en broodjes. Daarna bleek dat we allemaal lief waren geweest, want nadat we een paar liedjes gezongen hadden, verscheen er een zak met cadeautjes in de woonkamer. Ook had oma voor lekkere speculaasmuffins gezorgd.

pakjesmiddag-2016

Marcel en zijn (ongeboren) neefje werden uiteraard het meest verwend door de Sint. Sinterklaas had gehoord dat Marcel graag met zijn Toet Toet auto’s speelt en daarom was het makkelijk om voor hem een cadeautje te kopen. Hij kreeg het Toet Toet Politiebureau met daarbij Piet Politie en daarnaast nog twee losse auto’s. Daarmee is zijn Toet Toet verzameling meteen flink uitgebreid en hij kan weer fijn spelen. Ook houdt hij van blokjes en bouwen en dus kreeg hij zijn eerste echte Lego Duplo setje. Ook hier zal in de toekomst nog wel wat bij komen. Voor de grote mensen had Sinterklaas lekkere chocoladeletters meegenomen. Die gaan er altijd in!toet-toet-politiebureau

Na een middag gezelligheid, hebben Pel en Marcel samen het politiebureau in elkaar gezet en nog eventjes gespeeld. Daarna was het alweer tijd om te gaan eten en slapen. De dag is voorbij gevlogen, maar het was ontzettend gezellig. Dit lijkt me zeker een traditie om voort te zetten. Volgend jaar is de andere kleine er ook bij en kunnen de jongens lekker samen spelen. Dat idee vind ik nu al geweldig. Nu maar hopen dat de Sint ons huisje volgend jaar niet voorbij rijdt.

2 reacties

  1. Volgmama

    Wat een leuke cadeaus. En speculaasmuffins zijn erg lekker. Mijn man heeft ze al twee keer gebakken in één week tijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.