Mijn 32e verjaardag

geplaatst in: Familie, Life | 3

Gisteren vierde ik mijn 32e verjaardag. Hoewel ik het liefst uit had willen slapen, was ik om zes uur al wakker. Logisch ook, zo op mijn eerste verjaardag als moeder. Gelukkig wilde Marcel nog niet eten, dus ik nam hem lekker mee naar mijn slaapkamer waar we even geknuffeld hebben voordat we echt op stonden. Zo had ik in ieder geval wat aan mijn dag.

Mijn vader zou zelf een appeltaart bakken, maar hij zou pas ’s middags komen. Omdat mijn schoonouders in de ochtend langs zouden komen, heb ik zelf ook nog muffins gebakken voor bij de koffie. Dat had ik tenslotte nog beloofd om een keertje te doen. Zij namen een envelopje voor me mee. Van de broer van Huib kreeg ik een flesje 43. Lekker! 32e verjaardag cadeautjes

’s Middags kwamen mijn ouders, broer en schoonzus langs en zij bleven ook eten. Ik heb de middag dus gebruikt om het eten alvast voor te bereiden. Ik had beenham gekocht, twee verschillende soorten aardappel, spruitjes en sperziebonen. Daar kon ik alvast mee beginnen. Mijn vader nam dus de appeltaart mee, maar hij had ook kaarsjes gehaald. Het waren wel kaarsjes met ‘happy birthday’ erop, want 32 stuks vond hij toch een beetje teveel van het goede. Ik blies ze wel allemaal in één keer uit. Daarna kreeg ik ook nog cadeautjes. Van mijn ouders had ik in december al een cadeau gehad (de crockpot), maar mijn broer en schoonzus hadden wel cadeautjes meegenomen. Ik kreeg een boek voor mezelf, een Nijntje boekje voor Marcel en nog een heel bijzonder cadeau. Een fles bubbels met daaraan een lief kaartje met de vraag of ik in 2016 tijdens hun bruiloft één van de getuigen wil zijn. Jaaaaa dat wil ik echt heel graag! Daar moest natuurlijk op gedronken worden (vandaar de fles bubbels.)
32e verjaardagMijn vader heeft me geholpen in de keuken en samen zetten we dus een maaltijd voor zes personen op tafel. Ik vond dat een behoorlijke uitdaging in mijn kleine keuken. Gelukkig hebben we wel een grote eettafel, dus dat was geen probleem. We hebben echt heerlijk gegeten en daarna nog een spelletje Triviant gedaan. Ik won bijna… maar op de valreep werd ik nog even ingehaald door mijn vader. Ik heb in elk geval een leuke verjaardag gehad.

Van mijn mannen kreeg ik gisteren nog geen cadeautje, want die krijg ik vandaag pas: Quality time met de man. Mijn ouders passen vanavond op zodat wij samen uit eten kunnen. Daar ga ik nu dus lekker van genieten.

3 reacties

  1. Sytse

    Zo te zien heb je een heeerlijke verjaardag gehad! Zijn jullie lekker romantisch samen uit eten geweest? Kon je de kleine een beetje loslaten of zat je aan je telefoon gekluisterd om te checken of alles goed ging?

    • Roxanne

      Een beetje van beide. We hadden afgesproken om de telefoons weg te doen en in het begin deed ik dat ook wel, maar halverwege toch even stiekem gevraagd hoe het ging. Gelukkig is het een makkelijke baby dus het ging prima. Toch voelde ik me een beetje schuldig – lekker stom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.