Maandoverzicht oktober 2016

geplaatst in: Maandoverzicht | 0

Oktober betekende dat onze vakantie voorbij was en dat de herfst definitief begonnen was. In het maandoverzicht oktober 2016 vertel ik wat ik deze maand allemaal gedaan, gelezen en gezien heb.

Oktober begon als een drukke maand. We gingen een aantal keer naar de bioscoop. In de eerste week ging ik met Kim naar een speciale voorstelling The Girl On The Train. We kregen een goodiebag. Dat is altijd leuk. Ook ging ik een avondje weg met mijn nichtje. Met haar ging ik naar het concert van SOJA in Tivoli Vredenburg. Het is fijn om soms wat tijd te besteden met vriendinnen. Mijn nichtje valt zeker ook in die categorie. Mijn mannen namen me mee naar het Marechaussee Museum. De eerste helft van de maand was dus hartstikke leuk.

marcel-oktober-2016

Met Marcel gaat ook alles goed. Hij groeit, hij speelt en hij is elke dag vrolijk. Volgende week hebben we een afspraak bij het consultatiebureau en ik ben erg benieuwd hoe lang hij nu is. Hij wordt steeds handiger en kan inmiddels overal bij (hij pakt zelfs dingen van het aanrecht af), dus je kunt niets meer laten liggen. Het blijft nog steeds bijzonder hoeveel hij elke maand bij leert. Hij speelt ook steeds langer alleen en vermaakt zich prima met een auto. Zo heel af en toe is hij weer klein, dan kruipt hij tegen één van ons aan en valt in slaap. Ik geniet extra van deze momenten, omdat het steeds minder vaak voor komt.

utrecht-oktober-2016

De tweede helft van oktober vond ik minder leuk en het was daarom ook iets stiller op mijn blog. Er was oud verdriet, want het is een jaar geleden dat mijn oma plotseling ziek werd en we afscheid moesten nemen. Er was ook nieuw verdriet, waar ik misschien later nog een keer op terug kom. Nu nog niet. Zoals altijd gaat het leven ondertussen wel gewoon verder. Dat betekent ook dat ik mezelf weer bij elkaar geraapt heb en dat ik weer door ga. Voor mezelf en voor de mannen. Gisteren maakten we een heerlijke wandeling door de stad en lunchten we op een terras, in de zon. Die momenten maken het leven weer fijn.

Ik las de volgende boeken

  • Stop! – Alison G. Bailey
  • Dochter Vermist – Mikaela Bley
  • Inferno – Dan Brown
  • Feast of Fools (Morganville Vampires #4) – Rachel Caine
  • Lord of Misrule (Morganville Vampires #5) – Rachel Caine

bioscoopkaartjes-oktober

Ik keek deze films in de bioscoop

  1. Deepwater Horizon
  2. Girl on the train
  3. Inferno
  4. Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children
  5. Doctor Strange

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.