Maandoverzicht juli 2016

geplaatst in: Maandoverzicht | 0

De tweede helft van het jaar is begonnen. In het maandoverzicht juli 2016 vertel wat ik afgelopen maand allemaal gedaan heb, wat ik las en welke films ik heb gezien.

De maand begon met een feestje. Mijn schoonouders vierden hun trouwdag. We gingen gezellig pannenkoeken eten. Voor Marcel was dat de eerste keer in een pannenkoekenrestaurant, maar ook zijn eerste pannenkoek. Hij heeft er lekker van zitten smullen, maar mama’s salade vond hij toch ook wel heel interessant. In het pannenkoekenhuis maakte hij ook kennis met de ballenbak en dat vond hij toch ook wel heel erg leuk. Daarom hebben we hem later die maand een keertje meegenomen naar Ballorig, voor een middagje spelen in het Krijspaleis. Ook dat was een succes.

maandoverzicht juli 2016

Marcel werd deze maand alweer 11 maanden en leerde weer een heleboel nieuwe dingen. Zo kan hij nu eindelijk écht goed zitten en hij is meteen maar gaan staan. Langzaam oefent hij met kleine stapjes zetten langs de rand van zijn box, bedje of de tafel. Ik ben zo benieuwd of hij nog gaat leren lopen voor zijn verjaardag. Het kan vast niet lang meer duren nu.

Het werd in juli ook eindelijk zomer en onze kleine waterrat heeft lekker gezwommen. We gingen met hem naar de Maarsseveense Plassen en kochten een zwembad voor op het balkon bij opa en oma. Ook zijn we met Marcel naar de Apenheul geweest. Voor nu vinden wij dat nog veel leuker dan hij, maar we hebben een fijne dag gehad met z’n drietjes.

Helaas was het niet alleen maar feest deze maand. Vorige week kregen we slecht nieuws. We moesten onverwachts afscheid nemen van opa.

Om de maand leuk af te sluiten, zijn we dit weekend een dagje naar België gegaan om te winkelen. Eerst reden we naar Maasmechelen Village. Ik wilde daar even kijken bij de winkels met kinderkleding die ik in 2013 zo leuk vond, maar heb er niets gekocht. Ook in de outlet zijn die kleren veels te duur, zeker als je bedenkt dat alles zo vies is en Marcel er na een paar weken weer uit gegroeid is. Evengoed is het wel leuk om daar even rond te kijken. Huib vond een leuk shirt voor zichzelf, dus we waren er niet voor niets. Na Maasmechelen reden we door naar Hasselt. Ik had er nooit over nagedacht om er heen te gaan, maar had mijn vriendin Kim er over gehoord dus ik was wel benieuwd wat daar dan te doen was. Hasselt is echt een leuke plaats. We zijn er niet lang geweest, maar er zijn veel winkels en leuke terrasjes, dus daar gaan we nog wel een keertje naar terug.

Na vandaag is de maand alweer voorbij. Eigenlijk heb ik nog meer nieuws, maar daar kom ik later op terug!

*****

Ik las de volgende boeken

 • Gangster Anders en zijn vrienden – Jonas Jonasson
 • After You – Jojo Moyes
 • United As One (Lorien Legacies #7) – Pittacus Lore
 • Doubting Abbey – Samantha Tonge

Ik keek deze films

 1. Now You See Me 2
 2. The Purge: Election Year
 3. Pretty Woman
 4. The Broken Circle Breakdown
 5. Petting Zoo
 6. Ghostbusters (1984)
 7. Ghostbusters (2016)
 8. Kiki, el amor se hace
 9. Fifty shades of Grey
 10. The Here After
 11. Absolutely Fabulous
 12. Sneekweek
 13. Equals

Wat was voor jou een hoogtepunt in de maand juli?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.