Mijn kleine waterrat

geplaatst in: Marcel | 1

Ik ben dol op water en vind het heerlijk om te gaan zwemmen. Gelukkig is onze Marcel ook een kleine waterrat. In bad gaan vindt hij (thuis) echt heerlijk en dan zit hij zo een kwartier te spetteren en te spelen. Ook zwemmen was tot nu toe een succes. Nu het echt zomer geworden is, konden we ook buiten het water op zoeken.

Vorige week gingen we met mijn vader zwemmen bij de Maarsseveense Plassen. Marcel kon daar lekker rond kruipen in het pierenbadje. Het water was lekker en heel ondiep. Ik had hem voor de vorm wel zwembandjes om gedaan, maar als je er bij bleef, was er eigenlijk ook niet veel aan de hand. (Ik wil alleen wel dat hij eraan went dat het veiliger is met zwembandjes om, zo lang meneer geen zwemdiploma’s heeft) Hij vond het heerlijk daar in de zon. Hij kroop rond, probeerde contact te leggen, spetterde iedereen nat en zat te schateren van het lachen. Ik kan daar enorm van genieten. Hoewel hij thuis echt alle kanten op kruipt, bleef hij hier lekker naast onze handdoek zitten spelen met zijn speelgoed. Kortom, dit is wel voor herhaling vatbaar.

Het mooie weer bleef, maar we hebben natuurlijk niet elke dag tijd (en zin) om naar het zwembad te gaan met de kleine. Daarom heb ik een zwembadje gekocht wat op het balkon past bij mijn ouders. Dan hoeven we maar een paar minuutjes te lopen en heeft de kleine zijn eigen zwembad. Ik was benieuwd wat hij daarvan zou vinden, maar de kleine waterrat vond ook dit zwembad fijn. Hij is dus de rest van de zomer voorzien van een privé zwembadje op het balkon.
waterrat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.