Maandoverzicht augustus 2016

geplaatst in: Maandoverzicht | 2

De tijd vliegt voorbij. Vorig jaar werd Marcel geboren op 18 augustus en de afgelopen maand stond heb ik veel nagedacht over de laatste weken van mijn zwangerschap, de bevalling, mijn kraamweek en hoe het was om moeder te worden van zo’n lief jongetje. Natuurlijk is dat niet het enige wat we gedaan hebben in augustus. Vandaag blik ik terug op deze drukke maand.

maandoverzicht augustus 2016

We gingen eindelijk een dagje naar Burger’s Zoo. We zouden in juli al gaan, maar dit uitje kon toen niet doorgaan, omdat mijn opa plotseling overleed. Nu kon het wel. Het zou deze dag lekker weer worden. In de rest van het land was het prachtig, maar in Arnhem kwam de regen die dag met bakken uit de hemel. Gelukkig heeft deze dierentuin veel dingen binnen, zodat we niet helemaal doorweekt waren. Het was ondanks de regen een gezellig uitje.

Marcel werd één jaar en dit hebben we uitgebreid gevierd. Het was niet alleen feest op zijn verjaardag zelf, maar het hele weekend er na stond in het teken van zijn verjaardag. We vierden zijn verjaardag met een prachtige taart, slingers en een heleboel cadeautjes. Ik vond het leuk dat zoveel mensen dit mooie moment met ons wilden delen. We kijken terug op een geslaagd eerste verjaardagsfeestje voor onze kleine man.

Verder namen we in augustus afscheid van de fysiotherapeut van Marcel. We gingen voor het eerst samen fietsen. Marcel was niet de enige die voor het eerst dingen deed, want ik ging zelf voor het eerst naar comic con.

Ik las de volgende boeken

  • Glass Houses – Rachel Caine
  • The Girl On The Train – Paula Hawkins

Ik heb in augustus niet zoveel tijd gehad om te lezen, maar dat kwam ook omdat we zoveel andere leuke dingen gedaan hebben. Dat haal ik wel weer een keer in.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.