Een kus in de brievenbus

geplaatst in: Post | 3

Valentijnsdag. Ik schreef in het verleden al eens dat ik weinig heb met deze dag, maar ik ben wel gek op het versturen en ontvangen van post. Als het ook nog eens gratis kan, ben ik helemaal happy! Daarom word ik blij van PostNL. Net als voorgaande jaren kun je je Valentijnspost namelijk verzenden met een lippenstiftzoen in plaats van een postzegel. Dat hoef je mij geen twee keer te vertellen.

Valentijnsactie

Vanavond zit ik daarom met een stapel kaartjes, lipstick, deco tape, een pen en enveloppen op de bank. Ik ga dit weekend een stapel kaarten op de post doen naar lieve mensen in mijn omgeving. Wil jij ook een kaartje ontvangen? Stuur me dan voor zondagavond je adres en waar je van houdt via het contactformulier op mijn site en laat een reactie achter dat je me een mailtje gaat sturen. Dan zal ik de eerste tien mensen die reageren een kaartje sturen.

Doe jij ook mee met deze leuke Valentijnsactie? 

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.