Gratis valentijnspost versturen met PostNL

geplaatst in: Post | 1

ValentijnGisteravond hadden Huib en ik het nog even over valentijnsdag. Ik ben niet zo romantisch van mezelf en ik hecht er daarom ook niet zoveel waarde aan. Hij vroeg of we er nog wat aan zouden doen. Ik zei ‘nee’ en daarmee was het onderwerp voor ons afgerond. Ik bedoel, we krijgen een baby dit jaar, ik vind dat voorlopig romantisch genoeg.

Later las ik een berichtje op de website van PostNL. Je kunt dit jaar je valentijnspost versturen met een kus in plaats van een echte postzegel. Hoe gaaf is dat? Ik vind het een top idee waar ik mijn lezers even op wilde wijzen. Kortom, ik ga wel mee doen. Ik heb geen idee waar mijn lipstick ligt, maar ik ga zeker op zoek, want dit is natuurlijk een geweldige kans om post te versturen voor valentijn.

Hoe werkt het?

  1. Plaats met lippenstift een echte kus op het postzegelvakje van een envelop of kaart.
  2. Verstuur je valentijnspost op vrijdag 13 februari voor 17:00 uur naar een bestemming binnen Nederland.
  3. PostNL bezorgt je gekuste kaarten op Valentijnsdag bij de gelukkige ontvangers.

  1. sammie

    Wat een leuke actie! Vraag me wel af of het dan allemaal nog op tijd bezorgd word.. Denk dat ik ook mee ga doen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.