Delicious surprise

geplaatst in: Mama | 13

FB header the best thingsBijna een maand geleden vroeg ik me af waarom mijn menstruatie uitbleef. Ik was zo druk bezig met mijn galstenen en de pijn die daarbij kwam kijken dat ik niet in de gaten had dat er meer dingen niet helemaal gingen zoals ze moesten. Ik deed een zwangerschapstest, met het idee dat ik daarna alsnog wel ongesteld zou worden. Niets was minder waar. De test was positief. Vanaf die dag staat ons leven een beetje op zijn kop. Op een leuke manier. We worden ouders. Vandaag hebben we de eerste echo gehad en alles was goed. Het hartje klopt. Ik vind het vreselijk spannend maar ik kijk er ook heel erg naar uit om straks mijn eerste kindje in mijn armen te houden.

13 reacties

 1. H

  En nu weer met spanning naar de volgende echo leven he schat? <3 Het ziet er naar uit dat 2015 een mooi jaar wordt!

 2. Khim

  Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap. Geniet er maar van en veel geluk gewenst.

 3. Anneke

  Stiekem altijd een beetje mijn ‘grootste’ angst, dat ik niet ongesteld word… En het zal voor jullie misschien ook best even schrikken/wennen zijn (geweest). Maar gelukkig is een baby wel gewenst. 😀 Ik had je op Instagram al gefeliciteerd, maar vanaf hier ook nog: gefeliciteerd! Ik hoop dat je ons op de hoogte houdt, ik vind zulke blogs echt leuk om te lezen.

  • Roxanne

   Geloof me, de eerste dag was ik een soort van in shock. Hoe dan? Kan ik dit wel? Ik bedoel willen daar is geen twijfel over mogelijk, al van kinds af aan wist ik dat ik ooit moeder wilde worden. Nu toch spannend en onzeker allemaal! En ook heel erg leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.