Beth Hart – Better Than Home

geplaatst in: Muziek | 2

better than homeVanaf vandaag is het nieuwe album van Beth Hart, Better Than Home, verkrijgbaar. Hier lag het album zojuist in de brievenbus, omdat ik hem als pre-order besteld had. Ik werd al helemaal vrolijk van het feit dat ik het nieuwe album in handen had.

Omdat ik thuis geen cd-speler meer heb (al jaren niet meer?), heb ik het album meteen ingeladen in iTunes op de laptop. Dan kan ik toch meteen luisteren. De cd zelf kan dan mee in de auto, zodat ik onderweg ook naar mijn heldin kan luisteren. Ja, dan had ik het album inderdaad ook via iTunes aan kunnen schaffen, maar van sommige artiesten wil ik het album nu eenmaal graag fysiek in handen hebben. Beth Hart is daar een voorbeeld van.

Inmiddels klinken de eerste tonen van Better Than Home door de woonkamer. Dat klinkt wat mij betreft ook al meteen goed, helemaal zoals ik zou verwachten van Beth Hart. Ik houd van haar stem. Ik ga daar vanmiddag eens lekker van genieten! Met de ramen en balkondeuren open, om het lentezonnetje naar binnen te laten.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.