Beth Hart – Liefde op het eerste gehoor

geplaatst in: Muziek | 2

In 2005 heb ik voor het eerst wat gelezen over Beth Hart op de blog van Janneke. Ik luisterde online naar wat muziek van haar en de volgende dag ben ik naar de stad gefietst om de cd ‘Leave the light on‘ te kopen. Het was een soort van liefde op het eerste gehoor. We zijn nu vijf jaar verder. Ik kan wel zeggen dat haar muziek me door mijn donkere periodes heeft geholpen. Ik kon er mijn emoties bij kwijt. Even huilen, boos zijn, maar uiteindelijk altijd vol goede moed weer verder. Ik heb Beth Hart altijd heel graag live willen zien. Er kwam steeds wat tussen. Er kon of wilde niemand mee, of het was al uitverkocht. Deze keer had ik besloten dat ik zou gaan, al moest ik alleen. En dus was het gisteravond eindelijk zo ver!! Ik ging naar de show in Tivoli!

We waren op tijd bij Tivoli, zodat we een beetje vooraan konden staan. Na een tijd wachten en het voorprogramma van Charlie Dée was het eindelijk zo ver. Beth kwam op en vanaf dat moment was het gewoon een feestje. Ik had verwacht dat het goed zou zijn, maar het was meer dan dat. Wat een strot heeft dat mens! *jaloers* En zo ontzettend veel energie! Ze zei al meteen dat ze er zin in had en dat ze extra lang wilde spelen vanavond. Dat heeft ze zeker waargemaakt want uiteindelijk duurde het concert bijna 2,5 uur! Wow! ♥ Ik vond zelf de nummers die ze op de piano speelde het mooist, zoals bijvoorbeeld “Leave the Light On” en “L.A. Song”. Ik heb er ontzettend van genoten, het was echt gaaf! Ook mijn eerste live-ervaring smaakt meteen naar meer. Het voelt alsof ik hier nog wel duizend woorden over zou kunnen typen, maar dat doet geen recht aan hoe het was. Dus ik sluit mijn verhaal deze keer af met een paar foto’s.

2 reacties

  1. Roxanne

    Dat is echt een aanrader hoor 🙂 ze komt van het voorjaar weer naar Nederland!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.