Aankopen van het Boekenfestijn in Utrecht

geplaatst in: Boeken en ander leesvoer | 13

Twee jaar geleden ging ik voor de eerste keer naar het Boekenfestijn in Utrecht. Ik voelde me die week niet lekker, maar op zondag besloot ik er toch even te gaan kijken. Het kon toch niet zo zijn dat ik als boekenwurm nooit naar het boekenfestijn ging? Het is destijds goed bevallen, want sindsdien ben ik vaker geweest. Uiteraard ging ik erheen wanneer het in Utrecht was, maar dit jaar ben ik ook in Nieuwegein en Apeldoorn geweest.

Dit weekend was het Boekenfestijn er weer in Utrecht. Ik heb al van veel mensen aankopen voorbij zien komen op Twitter en Instagram. Ik heb mijn aankopen ook op de foto gezet, dus deze wilde ik weer met jullie delen.

Boekenfestijn Utrecht 1

Dit jaar zou ik op zaterdagmorgen pas gaan kijken met mijn moeder. Zij was er nog nooit geweest, maar ze is ook dol op boeken lezen (Tsja, van wie zou ik dat hebben?) Omdat zij niet zo van knutselen en schrijven houdt, ging ik op vrijdagavond alvast even snuffelen bij de creatieve spullen en Engelse boeken. Ik slaagde er weer goed en kocht stickers, stempels, decotape, kaarten en een memoblok om to do lijstjes op te maken.
Boekenfestijn Utrecht 2Ook qua boeken ging het weer prima dit jaar. Ik kocht 10 boeken en nam er eentje gratis mee. Deze keer kocht ik zowel Nederlandstalige als Engelstalige boeken. Een prima combinatie. Ik ontdekte de tafels van ‘Mens en Maatschappij’, waar ik drie boeken vandaan haalde. Ik lees graag over het leven van anderen, daar haal ik vaak weer inspiratie uit. Als ik zo naar deze twee stapeltjes kijk dan zie ik allerlei genres door elkaar liggen. Een goede weerspiegeling van mijn boekenkasten. Ik houd vooral van lezen en ik lees het liefst van alles door elkaar, zodat het nooit saai wordt. Nu moet ik eerst maar weer eens wat lezen voor ik nieuwe boeken ga kopen, maar ook dat gaat wel goed komen.

13 reacties

 1. Anneke

  De creatieve spullen sla ik eigenlijk ook altijd over, maar je hebt echt leuke dingen er tussen uit weten te halen!
  Van de boeken ken ik er eigenlijk geen een, alleen The Little Prince dan.

 2. Kim

  Leuke aankopen!
  De tafel mens en maatschappij heb ik nu ook ontdekt. Hoop ik februari 2014 weer meer te scoren.

 3. Daan

  Hahaha ik dacht bij de eerste vijf foto’s: ‘Dat zijn toch geen boeken?!’ Mja, toen las ik verder.

 4. Sanne

  Hier nog eventjes wachten tot mei, want dan schijnt het festijn voor de tweede keer naar Enschede te komen. Ze hebben getekend voor drie jaar en ik hoop dat het daarna ook nog weer zal komen.
  Jij bent goed geslaagd in elk geval!

 5. Peet

  Zo jammer dat ik niet kon! Had er graag gesnuffeld en gekocht. Ik word altijd zo nieuwsgierig door jouw enthousiaste blogs over het Boekenfestijn. Volgende keer ga ik echt hoor!

 6. Lyanne

  Wat leuk dat je ook bent geweest! Je hebt leuke aankoopjes. Vita vond ik zelf een fantastisch boek. Veel leesplezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.