Wandelen tussen boeken

Iedere dag voel ik me een beetje beter en ik ben inmiddels ook alweer een paar keer buiten geweest. Eigenlijk moet ik iedere dag een stukje wandelen, maar dit weekend was het niet echt lekker weer. Kortom, toen ik wilde gaan wandelen, stelde Huib voor om samen naar het boekenfestijn te gaan hier in Utrecht. Tussen de boeken door slenteren telt toch ook als wandelen? Dat leek mij wel. Met iemand naast me die alles mee sleepte, lukte het ook prima. Wel heb ik me aardig ingehouden. Ik kocht in totaal namelijk maar zes boeken. Veel meer heb ik ook niet nodig, want ik heb nog een flinke stapel met boeken die ik nog niet gelezen heb. Toch voelt het voor mij altijd goed om nieuwe boeken mee te nemen naar huis!

2014-05-12 12.13.382014-05-09 19.41.474 reacties op “Wandelen tussen boeken”

 1. Marcella schreef:

  Boeken helpen je vast om vooral rustig aan te blijven doen. Veel leesplezier!

 2. Anneke schreef:

  Altijd goed, boeken! Daar word ik wel vrolijker van. ­čśë

 3. Khim schreef:

  Er bestaat geen beter medicijn als een goed boek! Veel leesplezier.

 4. Daan schreef:

  Boeken helpen altijd en overal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.