Vijf jaar roxxy84.nl + uitslag winactie

geplaatst in: Internet & Technologie | 2

Vandaag is het dan echt vijf jaar geleden dat ik mijn eerste stapjes zette op WordPress. In eerste instantie was het een behoorlijke uitdaging. Ik was gewend aan het bloggen op een gratis blog. WordPress heeft veel meer mogelijkheden, maar daardoor was het wel even zoeken naar hoe het werkte. Inmiddels gaat het me goed af en ben ik blij dat ik destijds de stap heb gezet naar mijn eigen domein.

Twee weken geleden zette ik een winactie online om de verjaardag van mijn blog te vieren. Afgelopen nacht liep deze af, zodat ik vandaag de winnaar een berichtje kon sturen. En de winnaar is… Sanne! Gefeliciteerd, ik stuur het pakketje zo snel mogelijk naar je op.

a Rafflecopter giveaway

2 reacties

  1. Sanne

    Wauw!!
    Ik win nooit wat, dus ik ben superblij

    En jij natuurlijk gefeliciteerd met je 5 jarig jubileum. Ik hoop dat je nog heel lang blijft bloggen en dat ik je nog heel lang mag volgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.