Winactie: Vijf jaar roxxy84.nl (GESLOTEN)

geplaatst in: Internet & Technologie | 6

5jaarroxxy84TigerBinnenkort bestaat mijn huidige blog alweer vijf jaar. Op 9 november 2010 poste ik mijn eerste bericht op roxxy84.nl. Om dit te vieren wil ik graag iets weggeven. Vorige week heb ik daarom een pakketje (van ongeveer tien euro) samengesteld met spulletjes die ik kocht bij Flying Tiger.

Ik word zelf altijd erg vrolijk van Flying Tiger. Je kunt er leuke cadeautjes vinden, maar ook dingen kopen om zelf te gebruiken. In mijn geval zijn dat meestal dingen die ik kan gebruiken voor de snailmail of andere hobby spulletjes. Vandaar dat ik ook nu vooral op deze afdelingen gesnuffeld heb.

Wil jij mee doen met de winactie? Vul dan onderstaan formulier in. Hoe meer opties je invult, hoe vaker je mee doet en hoe meer kans je dus maakt om te winnen. Ik wens iedereen die mee doet heel veel succes!

a Rafflecopter giveaway

6 reacties

    • Roxanne

      Voor elke optie gaat je naam een keer in de virtuele pot met lootjes. Dus ja en nee, denk ik. Al ben ik niet zo heel goed in kansberekening! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.