Vakantieplannen voor 2014

geplaatst in: Reizen & Vakantie | 11

interlakenBron

Voor deze zomer had ik mijn zinnen gezet op een rondreis door Scandinavië. Daar wilde ik twee penvriendinnen opzoeken. Een van hen gaat deze maand trouwen en wij waren uitgenodigd. Helaas ging deze reis niet door. Huib’s vakantie werd alsnog ingetrokken door drukte op zijn werk. Gelukkig hadden we vanwege mijn operatie nog niets geboekt. Ik wist tenslotte niet hoe dat zou verlopen en hoe ik me zou voelen. Van alle plannen die ik had, bleef weinig over. Zonder reisgezelschap had ik ook weinig zin om weg te gaan.

Deze week veranderde alles weer. Mijn nichtje kwam twee nachtjes logeren voordat ze op de trein stapte naar Zwitserland. Daar gaat ze de hele zomer aan het werk op een camping vlakbij Interlaken (Zwitserland). In het weekend is ze vrij, dus ik wilde haar graag opzoeken. Huib had nog altijd geen vrij, maar mijn ouders konden wél een paar vrije dagen opnemen. En zo ontstond er een nieuw vakantieplan. In augustus ga ik vier dagen met mijn ouders richting Zwitserland. Met mijn nichtje erbij maakt dat een gezelschap van vier. We hebben een stacaravan geboekt op de camping waar mijn nichtje aan het werk is, zodat we in de buurt zijn.

Ik sta inmiddels al uren te stuiteren, want ik heb er zin in! De komende weken kan ik me dus lekker gaan voorbereiden. En als ik de foto’s zo zie, dan moet het verder wel goed komen met die vakantie.

11 reacties

  • Roxanne

   Je post is onderweg, maar heb ‘m wel na vijven pas kunnen posten… 🙂

 1. Daan

  Leuk! Ik ga een paar dagen naar de Mont Blanc met mijn ouders en broer, die daar gaat rennen. Wij gaan gewoon mee als ‘achterwacht’.

 2. Sanne

  Zwitserland is mooi. Ik ben er jaren geleden eens geweest en wil er graag weer een keer naar terug. Dit jaar vieren we de vakantie gewoon lekker in eigen land. Wij gaan pas in oktober (gezien mijn enorme haat tegen zon) een weekje lekker weg naar Limburg. Dan geniet ik pas echt.

 3. Khim

  Super! Klinkt erg gezellig. Zwitserland is heel mooi. Ben er als kind zijnde geweest. Veel plezier en een goede reis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.