Twitherfst: Mijn pakketje

geplaatst in: Internet & Technologie, Post | 1

Het was alweer even geleden dat ik met een online swap mee deed. Deze keer was het een swap via Twitfeestjes: Twitherfst. In deze blogpost laat ik jullie zien wat er in het pakket zat dat ik ontvangen heb voor deze swap.


Het is iedere keer weer spannend van wie je een pakketje mag ontvangen en wat erin zit. Ik heb natuurlijk wel het formulier ingevuld, maar dan is het altijd nog de vraag wat iemand er mee gaat doen. Tot nu toe heb ik iedere keer leuke pakketten ontvangen en ook voor #twitherfst heb ik een tof pakket gehad. Toen ik de doos opende en deze kaart zag, was het voor mij duidelijk dat mijn pakket van Anne kwam en wat heeft ze haar best gedaan!

De cadeautjes waren ontzettend leuk ingepakt en in de doos zaten ook nog een heleboel herfstige decoraties, zoals dennenappels. Ik weet zeker dat Marcel die ontzettend leuk zal vinden. Ik haalde de cadeautjes eruit en maakte een overzichtsfoto. Er zaten cadeautjes in voor mezelf, maar ook voor Marcel en zelfs voor onze (ongeboren) baby. En kijk de prachtige vogeltjes op de tak! Deze heeft Anne zelf voor mij gemaakt. Ik vind dat zo knap!

Ik kreeg een douche foam en massage olie van Kneipp met een heerlijke lavendelgeur. Ook een grote mok met (losse) thee en een witte chocoladeletter om even te genieten. Ook zaten er creatieve cadeautjes bij. Ik ga eens goed nadenken over wat ik met de DIY vlaggenlijn ga doen, maar heb wel textielverf en stiften liggen, dus dat komt wel goed.


Marcel kreeg een mooi boek en een surprise ei. Hij vond het ei super mooi, want het was niet alleen ‘sjoklaaaa’ maar ook nog een cadeautje. Het was de eerste keer dat hij er eentje kreeg, dus dat was een feestje voor hem. Boeken zijn altijd goed hier. Hij kroop meteen op schoot om samen te lezen. Eerst moest ik voorlezen, daarna vertelde hij mij verhaaltjes bij alle bladzijden uit het boek. Ik kan daar enorm van genieten. Voor de kleine baby zat er een klein rompertje bij. Die vind ik echt heel schattig en het komt zeker van pas straks.


Ik wilde mijn swapmaatje het blije gezichtje van Marcel niet onthouden en maakte daarom wat foto’s van hem met zijn surprise ei en zijn nieuwe boek. Toevallig begon hij de dag met een paar van zijn beruchte peuterpuber buien en het was erg fijn dat deze later op de dag verdwenen. Het #twitherfst pakket heeft hier zeker een bijdrage aan geleverd.

Deze swap zit er alweer op, maar de volgende komt er alweer aan. Ik heb me namelijk opgegeven voor de volgende editie van Echte Post is Cool.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.