Tussenstand Goodreads reading challenge

geplaatst in: Boeken en ander leesvoer | 3

Vanmorgen kreeg ik een e-mail met daarin een tussenstand van mijn Goodreads reading challenge van 2016. Ik heb tot nu toe 13 boeken gelezen dit jaar en daarmee loop ik eigenlijk één boek achter op schema. Desondanks vind ik dat het niet slecht gaat tot nu toe.reading challenge 2016Als ik kijk naar het aantal pagina’s wat ik gelezen heb, dan vind ik dat wel gaaf. Ik heb dan ‘pas’ 13 boeken gelezen, maar wel 13 boeken met een gemiddelde van 386 pagina’s. Kijk, dat maakt natuurlijk wel een verschil. Ik had ook dunnere boeken kunnen kiezen, maar daar geniet ik dan weer minder van. Over het algemeen lees ik iedere dag een stukje, soms wat meer en soms wat minder.

Ik ben op dit moment wel nog steeds bezig met het opnieuw lezen van de hele Harry Potter serie. Ik ben deze week begonnen in het het vierde deel. Die is lekker dik, dus ik zal er wel even zoet mee zijn. Verder gaan we deze maand een week op vakantie. Ik heb geen idee of ik dan veel of juist weinig zal lezen, maar naast een paperback neem ik mijn Kindle mee. Mocht ik tijd hebben, dan ga ik lekker verder in een e-book. Ik ga in ieder geval geen stapels boeken meenemen op vakantie, zoals ik dat vroeger altijd deed, want we hebben veel leuke plannen gemaakt en daardoor verwacht ik dat ik niet veel tijd zal hebben om te lezen.

Hoeveel boeken heb jij dit jaar al gelezen?

3 reacties

  1. Anneke

    Mijn doel staat veel te hoog, dat wist ik eigenlijk al toen ik ‘m instelde. Maar ja, ik voel gelukkig geen druk of zo. Volgens mij zit ik nu op 17 boeken of zo? Ik heb nu al wel weken echt zin in lezen, heerlijk. <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.