Tip: Maritiem Nieuwegein 2013

geplaatst in: Uitjes en Evenementen | 3

IntochtMN

Wie mijn blog al langer volgt, weet waarschijnlijk nog wel dat ik in 2011 stage heb gelopen bij Museumwerf Vreeswijk. Ik heb me tijdens die periode vooral bezig gehouden met de organisatie van de eerste editie van het evenement Maritiem Nieuwegein. Daar ontdekte ik weer hoe leuk ik het vind om te organiseren. Het weekend was een succes en daarom ging de organisatie door. Dit weekend vindt de tweede editie van Maritiem Nieuwegein plaats.

Gisteravond ben ik al even in Vreeswijk geweest voor een borrel op de Museumwerf. Het was leuk om even bij te kletsen met de mensen die ik nog ken van twee jaar geleden, maar ik vond het ook leuk om de scheepjes binnen te zien varen. Ik ben in die tijd toch een beetje mijn hart verloren aan Vreeswijk en de mooie, oude scheepjes.

Heb jij dit weekend nog geen plannen en houd je van water, scheepjes en evenementen? Kijk dan eens naar het programmaĀ van Maritiem Nieuwegein. Misschien zit er ook iets leuks voor jou bij!

3 reacties

  1. Sandra

    Vreeswijk… daar woonde in 1998 nog heel dichtbij. Ik woonde namelijk in de wijk Fokkesteeg in Nieuwegein boven de C1000 en genoot altijd van de heerlijke Appelschansen van bakkerij Noordeloos die schuin aan de overzijde zat. Jammer dat het nu zo ver weg is….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.