The Last Ship

geplaatst in: Film, TV & Theater | 2

the last shipAl weken zagen we op Veronica de trailer van de nieuwe serie ‘The Last Ship’ voorbij komen als we naar Top Gear zaten te kijken. Vanaf de eerste keer trok het ons beide aan. Neem een pandemie, veel spanning, de US Navy en je hebt mijn aandacht. Tel daarbij op dat Eric Dane in de serie zit als Tom Chandler, commandant van de USS Nathan James, en ik kan er niet meer omheen. Ik moest weten of deze serie zo goed was als hij leek. Vanavond keken we daarom naar de eerste twee afleveringen van deze serie.

The Last Ship

Door een pandemie komt 80% van de wereldwijde populatie om door een onbekend virus. De bemanning van de Amerikaanse torpedobootjager USS Nathan James, met aan boord 217 niet-besmette mannen en vrouwen, probeert een vaccin te vinden tegen het virus. Ze hopen hiermee de nog resterende bevolking te kunnen redden.

the-last-shipWat ik van de serie vind

Het was spannend vanaf de eerste minuut. Ik ben over het algemeen niet zo dol op de heftige scenes waarin gevochten wordt, daar ga ik meestal een beetje van wiebelen of ijsberen. Dat had ik nu een aantal keer, dus dat betekent dat het met de spanning wel goed zit. Gelukkig zit er ook voldoende drama in om het ook voor mij leuk te houden. Rondvliegende kernbommen, Russische helicopters en zit er nou echt een spion aan boord? Deze eerste kennismaking was wat mij betreft een reden om de rest van de serie ook te willen gaan volgen. Al is het maar om naar Eric Dane te kunnen kijken.

Wie heeft er nog meer zitten kijken vanavond? Wat vond je ervan? 

2 reacties

    • Roxanne

      We konden echt niet wachten tot volgende week… heb de serie dus online opgezocht om door te kijken. Te spannend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.