Tastes like winter – CeCe Carroll

geplaatst in: Boeken en ander leesvoer | 0

Deze blog post maakt onderdeel uit van de ‘Tastes like winter – book tour’

Tastes like winter

Waar het boek over gaat

When home no longer feels like home – where can you go?
When your best friend won’t listen – who can you turn to?
When love makes you feel weak – how do you protect your heart?

With constant fighting at home, Emma decides working at High Street Books and practicing avoidance is the best method to save her from more heartache. She doesn’t expect to meet Jake, the shop owner’s nephew, who makes her stomach do crazy things. But Jake is intent on pushing her away, and Emma must ask herself: Is he scared? Or is he hiding something?

Tastes Like Winter is a story of love, family, and friendship and, when everything is uncertain, trying to figure out where you fit in.

Wat ik ervan vond

Emma is een introvert persoon met een liefde voor boeken. Ze trekt zich het liefst terug in haar eigen wereld. Helemaal nu haar ouders constant ruzie maken en op het punt staan om te gaan scheiden. Emma neemt een bijbaantje aan bij een boekenwinkel zodat ze vaker van huis is. Daar ontmoet ze Jake, een mysterieuze, oudere filosofie student en het neefje van haar baas. Hij heeft een slechte reputatie, maar Emma heeft die kant van hem nog nooit gezien en valt als een blok voor hem.

Ik heb genoten van dit verhaal. Jake is helemaal het type waar ik op zou kunnen vallen. Hij praat niet graag over zichzelf, maar geeft Emma boeken cadeau die allemaal een verhaal vertellen over hem. Emma en Jake voeren in het boek gesprekken over boeken, muziek en filosofie en dit zijn onderwerpen waar ik zelf ook uren over kan praten. Natuurlijk is het niet leuk dat hij zo gesloten is over zichzelf, maar dat mysterieuze maakt wel dat ik wilde weten wat daar allemaal achter zat.

Dit verhaal deed me een beetje denken aan de boeken van Sarah Dessen, door de dialogen en de ontwikkeling die de hoofdpersonen doormaken. Ik denk dat liefhebbers van haar boeken dit ook absoluut een mooi verhaal zullen vinden.

CeCeOver de schrijfster 

CeCe begon met schrijven om te ontsnappen aan haar dagen als ‘corporate slave’ op kantoor. Terwijl ze opgroeide verdeelde ze haar tijd tussen de prachtige stranden van New Jersey en de bedrijvigheid van New York City. Op dit moment woont ze in Massachusetts met haar super knappe en getalenteerde echtgenoot en haar twee schattige, maar vaak brutale katten. CeCe is een bevlogen persoon. Ze houdt het meest van reizen, eten, en natuurlijk van haar eerste liefde: Boeken. ‘Taste like winter’ is haar debuutroman.

 

Voeg ‘Tastes like winter‘ toe aan je Goodreads to-read list. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.