Spotify: Meest beluisterde nummers van 2019

geplaatst in: Muziek | 0

In december blikt iedereen terug op het afgelopen jaar. Deze week stond er een melding in Spotify dat ze de statistieken van 2019 op een rijtje hadden gezet en dat ik vanaf nu weer kon gaan luisteren naar mijn meest beluisterde nummers van 2019. In het jaar 2019 heb ik tot nu toe 16,420 minuten muziek geluisterd (dat is meer dan drie keer zoveel als ik in 2018 luisterde) en het jaar is nog niet voorbij. Voor de rest veranderde er niet zo heel veel.

De nummer één en twee van mijn favoriete artiesten blijven onveranderd. Ik luisterde nog steeds het meest naar Linkin Park en Ed Sheeran. Ali B, Diggy Dex en Bowling for Soup werden dit jaar ingeruild voor Mike Shinoda, Fort Minor en Klein Orkest. Die laatste komt vooral door Marcel, want die is (net als ik vroeger) helemaal gek van het album Roltrap naar de maan. #jeugdsentiment

Spotify zette niet alleen de meest geluisterde artiesten op een rijtje, maar ook de meest geluisterde nummers. Uiteindelijk kwam ik voor 2019 uit op de volgende top vijf qua nummers.

  1. Castle of Glass – Linkin Park
  2. Heavy – Linkin Park ft Kiiara
  3. IJskoud – Nielson
  4. Shape of You – Ed Sheeran
  5. Speeding Cars – Walkin on Cars

Naast mijn eigen muziek, luisterden we in de auto vaak naar Marcel’s eigen playlist met kinderliedjes. Hoewel ik het gevoel heb dat we vaker naar kinderliedjes luisteren dan naar mijn eigen playlists, valt dit achteraf gezien toch mee. De muziek die Marcel luistert haalde uiteindelijk niet mijn top 5 van meest beluisterde nummers.

Hoe was jouw jaar in muziek? Waar luisterde jij het meest naar?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.