Sparen voor kinderboeken bij Jumbo

geplaatst in: Boeken en ander leesvoer | 0

Jumbo KinderboekenJumbo kinderboeken 2Een boekenkast vol met kinderboeken voor mijn kleintje is iets wat ik al heel snel wilde toen ik zwanger bleek te zijn. Ik kocht zelf al een paar boekjes voor hem en liet iedereen weten dat we graag boekjes willen krijgen, maar nu je kunt sparen voor kinderboeken bij Jumbo groeit de stapel met boeken voor de kleine wat harder. Ik geniet daar enorm van.

Zelf zoveel zegels bij elkaar sparen lukte me eigenlijk niet, dus ik plaatste een bericht op Facebook. Opeens vielen er enveloppen op de mat van familie en vrienden met volle spaarkaarten. Inmiddels heb ik al zeven boekjes gehaald bij de Jumbo en ik heb nog wat volle boekjes liggen. Binnenkort ga ik dus nog eens kijken welke boekjes we nog willen hebben. Ik heb de belangrijkste inmiddels gevonden. Dat was voor mij toch wel het boek van Annie MG Schmidt. Wat een leuke verhaaltjes staan daarin. Ik ging weer even terug naar vroeger. Veel van de nieuwere boekjes ken ik eigenlijk niet goed, maar dit is natuurlijk wel een leuke manier om ze te ontdekken.

Naast deze boeken heb ik inmiddels ook nog andere boekjes liggen van onder andere Dikkie Dik, Kikker en de Moomins. Dat neemt niet weg dat er nog een heleboel boekjes op mijn wensenlijstje staan. Wat dacht je bijvoorbeeld van Rupsje Nooitgenoeg of Jip & Janneke? Ik ga in elk geval zeker snel beginnen met voorlezen zodra hij er is en daarna hoop ik echt dat de kleine mijn liefde voor boeken met mij gaat delen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.