Shoplog: Hema, Action & Wibra

geplaatst in: Lifestyle | 1

Op Instagram zie ik veel moeders leuke journals maken voor zichzelf of hun kinderen. Vroeger deed ik dit ook, maar de afgelopen jaren maak ik er alleen tijd voor als we op vakantie zijn. Misschien is deze gekke periode wel fijn om vast te leggen, zodat de jongens nog eens terug kunnen kijken als ze ouder zijn. Ik zou dus veel knutselspullen moeten hebben, maar ik weet echt niet waar ik er naar moet zoeken op zolder. Misschien zou het een goede reden zijn om verder te gaan met het opruimen van de zolder, maar ik dacht vanmorgen ‘Ik rijd wel even naar het winkelcentrum om boodschappen te doen en dan koop ik wel even een notitieboekje’. Ik kon alleen niet zo goed vinden wat ik zocht en drie winkels later kwam ik dus thuis met een tas vol met leuke spulletjes.

Leuke spulletjes

Ik liep als eerste bij Action binnen. Hier wilde ik dubbelzijdig tape meenemen, want dat was op. Verder snuffelde ik nog wat rond en ik kwam er nog meer leuke dingetjes tegen zoals stickers en potloden.

Stickers

Bij alle drie de winkels nam ik stickers mee. De leuke ‘eetbare’ stickers komen van Action. De andere van Wibra en Hema. Ik ben dol op stickers. Ze zijn bijvoorbeeld handig voor het opvrolijken van post of cadeautjes.

Kralen

Ik heb in het afgelopen jaar al best veel kralen en andere spulletjes verzameld om armbandjes en sleutelhangers mee te maken, maar deze kralen van Wibra hebben weer net even een andere vorm. Ze zitten ook nog eens in een handig bakje. Er waren verschillende kleuren, maar ik vond deze het mooist.

Haarmaskers

ik moet nodig naar de kapper. Dat moest ik eigenlijk al voordat de intelligente lockdown begon, maar ik was dat zoals gewoonlijk aan het uitstellen tot het écht niet meer anders kon. Helaas kan ik nu dus echt niet naar de kapper en die bos stro op mijn hoofd zit half in de klit. Tijd om mijn haar eens wat liefde te geven. Ik nam deze haarmaskertjes mee van Hema en ben benieuwd of mijn haar daar blij van wordt.

Bullit journal

Een schrijfblok op A5 formaat is altijd handig voor aantekeningen, brieven of andere dingen. (Terwijl ik zit te typen, zit Espen naast me een tekening te maken op de eerste pagina!) Bij Hema vond ik eindelijk een notitieboekje wat me aansprak. Het werd een bullit journal. Die heb ik nooit eerder gehad. Ik had altijd lijntjes of ruitjes, dus ik ben heel benieuwd hoe het is om daar in te werken. Wie weet laat ik jullie over een tijdje wel een paar pagina’s zien.

Nu is het tijd om foto’s te bestellen en dan kan ik beginnen aan ons quarantaine dagboek. Hopelijk kan ik boven nog wel mijn stempelkussen, tape en andere knutselspullen vinden, want ik wil natuurlijk niet elke keer terug naar de winkel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.