Roze voor 2013

geplaatst in: Life | 18

Je hoort mij wel eens roepen dat mijn Blackberry mijn hele leven bevat en dat ik niet zonder dat ding zou kunnen. Hoewel ik dat meen, is er nog iets waar ik niet zonder zou kunnen of willen. Dat is mijn agenda. Mijn Blackberry zou al deze afspraken best voor mij kunnen of willen onthouden, maar ik heb gemerkt dat ik daar nog niet aan kan wennen. Doe mij maar een agenda waar ik in kan bladeren en waar ik met gekleurde markers mijn verschillende afspraken in kan aanstrepen, zodat ik met één blik op mijn agenda kan zien waar ik die week allemaal moet zijn. Voor mijn chaotische brein werkt dat gewoon het beste.

Vorig jaar kocht ik een dure, roze agenda met een roos voorop. Ik vond hem mooi, werd verliefd en nam hem mee naar huis. Voor dit jaar had ik nog geen idee wat ik wilde. Eigenlijk zat ik te denken aan een simpele, zwarte agenda, maar ik wilde nog even verder kijken. Toen oktober dichterbij kwam, keek ik even in de webshop van Pink Ribbon. Eigenlijk wilde ik vooral even kijken naar de armbandjes, maar uiteindelijk heb ik ook de agenda besteld. Het werd dus weer een roze. Gisteren viel mijn pakket in de brievenbus. Deze agenda is iets kleiner dan mijn vorige, maar ik vind hem erg handig en ik ben er erg blij mee. Ook in 2013 kan ik weer fijn mijn agenda vol schrijven met afspraken!

18 reacties

 1. Kim

  Ik heb dat totaal niet.
  Ik gebruik juist de digitale agenda en die herinnert mij aan mijn afspraken.
  Verder kan ik het op kleur sorteren zoals school, vrije tijd en voetbal 😉

  • Roxanne

   Dan ben ik in elk geval niet de enige die haar afspraken op kleur sorteert 😀

 2. Petra

  Ik heb ook nog steeds liever een papieren agenda. Ook een goede reden voor de zoveelste moleskine, hihi. Ik heb sinds afgelopen jaar een moleskine agenda en die bevalt wel heel goed. Ik kan alles kwijt (huiswerk, afspraken én rooster) en in mijn bruna-agenda viel dat tegen. Daar zijn de dagen veel te klein, haha! Komend jaar dus weer een moleskine agenda 🙂

 3. Daan

  Ik maak normaal geen onderscheid in kleuren, zo ben ik niet… maar roze vind ik toch wel enorm lelijk 😉

 4. Dina

  Ik ben niet zo goed met agenda’s helaas. Ik maak gebruik van de agenda op mijn telefoon, mijn hema-agenda en losse papiertjes. 😐

 5. Caroline

  Ik heb mijn telefoon als agenda en dat blijft volgend jaar ook alleen bij mijn telefoon. Het is namelijk zo bij mij, ik koop vol goede moet een agenda in oktober. Gebruik deze tot ongeveer maart, dat was het langst haalbare en dan ligt hij in een kast..

  Geen succes dus!

  Liefs

 6. Lyanne

  Ik kan ook niet zonder een papieren agenda. Ik doe alles digitaal, maar mijn agenda MOET op papier. Ik koop elk jaar een agenda van Moleskine, daar kan ik dan ook leuke bonnetjes en zo inplakken. Heb ik gelijk een naslagwerkje. Bewaar jij je agenda’s?

  • Roxanne

   Ik bewaar mijn agenda’s meestal wel ja. het kan zijn dat ik ze na een paar jaar wel weggooi, maar het is wel eens leuk om terug te kijken naar wat je gedaan hebt of om iets terug te zoeken.

 7. Rianne

  Ik ben heel vaak geswitcht tussen papier en digitaal, maar blijf nu definitief hangen bij digitaal. Ondanks dat het laatst toch weer kwam kriebelen, want de agenda’s van tegenwoordig zijn veel te leuk =D

 8. Mich

  Oooh die agenda van Pink Ribbon is mooi! Ik doe het allemaal niet meer op papier, alles is nu bij mij digitaal. Ik wacht met vrees op de dag dat mijn BB crasht en ik alles kwijt ben 😛

 9. Marcella

  Leuke agenda! Ik herken het hoor, heb het liefst ook een papieren agenda waar ik in kan bladeren. Ik zal binnenkort een nieuwe zoeken 🙂

 10. Petra

  Hij is gaaf! Ik ben inmiddels wel om. Had dit jaar een papieren agenda gekocht, maar hij ligt al sinds de lente ongebruikt in de kast. Mijn Sammie onthoudt alles voor me, en werkt daarbij samen met vriend Google. Maar die mooie boekjes… die blijven trekken. Moet me echt inhouden om niet ook zo’n mooi exemplaar te kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.