Review: Logitech UE Mobile Boombox

geplaatst in: Muziek | 1

Het is alweer een jaar geleden dat ik bij het opruimen van mijn huis ook mijn oude stereo set verkocht via Marktplaats. Ik had dat ding in mijn tienerjaren bij elkaar gespaard van het geld van mijn eerste bijbaan, maar na 12 jaar stond hij eigenlijk voornamelijk te verstoffen in mijn woonkamer. Het werd tijd om afscheid te nemen. Het idee was om daarna een iPod dock te kopen, maar ik kon niet goed kiezen wat ik wilde en uiteindelijk kwam er niets voor terug en luisterde ik voornamelijk naar muziek via mijn laptop.

Vorige week kreeg ik via Huib de kans om de Mobile Boombox van Logitech te testen. Mijn nieuwe iPod kon hier via bluetooth mee verbinden en dan kon ik weer muziek luisteren in de woonkamer. Ik was heel benieuwd hoe het geluid zou zijn en ging enthousiast aan de slag met het testen van de boombox.

MobileBoombox

 

Wil je weten wat ik van de Mobile Boombox vond? Kijk voor de hele review dan op huiblaurens.nl.

  1. Daan

    Toch wel geinig die dingetjes, maar nu met van die docking stations voor je iPhone/Pod is zo’n box niet echt meer relevant šŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.