Reading Challenge Goal voor 2013

geplaatst in: Boeken en ander leesvoer | 11

2013readingchallenge

Hoewel ik tijdens het schrijven van mijn scriptie veel dingen moest laten, heb ik wel veel gelezen. Lezen was op het laatst eigenlijk het enige wat ik nog deed om ook af en toe te ontspannen tussen het studeren door. Daarom heb ik dit jaar al veel meer boeken gelezen dan ik van tevoren had verwacht. In januari wilde ik mezelf nog niet teveel uitdagen vanwege het afstuderen. Ik begon mijn reading challenge weer met 50 boeken omdat ik dit het jaar ervoor makkelijk haalde. Al snel merkte ik dat ik voor liep op schema en ik verhoogde mijn challenge eerst naar 60 en later zelfs naar 75 boeken.

We zijn inmiddels op de helft van het jaar en ik heb al 43 boeken gelezen. Dat betekent dat ik op dit tempo 86 boeken kan lezen. Ergens heb ik het gevoel dat ik de komende maanden alleen maar meer tijd zal hebben om te lezen. Daarom denk ik dat het best mogelijk is om mezelf nog wat meer uit te dagen. Voorlopig laat ik mijn challenge nog even op 75 boeken staan, maar in mijn achterhoofd speel ik af en toe met de gedachte om het aantal te verhogen naar 100. Dan is het wel een echte uitdaging!

11 reacties

 1. Miranda

  Heerlijk om te lezen! Ik heb mijn reading challenge een paar weken geleden ook al gehaald, 45 boeken. Nu heb ik mijn goal verhoogd naar 80 boeken, inmiddels heb ik er 51 gelezen dus dat gaat vast goedkomen.

 2. Emmy

  Ik verhoog hem ook steeds! Haha.. ben begonnen met een doel van 50 en heb hem verhoogd naar 75.. Maar ondertussen zit ik al op de 70 boeken! Toch maar 100 doen denk ik?

 3. Willemvk

  Ik heb net even gekeken hoe ver ik zelf ben. Ik zit precies op schema met 25 gelezen boeken van de 50 op 30 juni.
  Maar het is niet dat ik nou echt speciaal een doel heb gesteld wat ik dan ook beslist wil halen.

 4. Serena

  Je ligt flink voor, ik zit ‘pas’ op 35. Vanaf volgende week kunnen we weer lekker buiten lezen, verheug me nu al!!!

  • Roxanne

   Jij ging in het begin veel harder, dus wie weet komt dat wel weer? 🙂 Ik verheug me ook alweer op lezen in het zonnetje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.