Challenge completed

geplaatst in: Boeken en ander leesvoer | 12

In augustus werd ik uitgedaagd om 50 boeken te lezen dit jaar. Ik zat op dat moment op 30 boeken en had het idee dat het naast mijn stage lastig zou worden om te halen. Natuurlijk ben ik de uitdaging aan gegaan en het is me toch gelukt. Met nog bijna 3 weken te gaan in 2012, heb ik de 50 boeken al bereikt. Even speelde ik nog met de gedachten om door te gaan tot de 60, maar ik laat het hierbij. Ik blijf de komende weken lekker lezen op mijn eigen tempo en dan zie ik wel hoe ver ik kom.

Met mijn andere challenge, waarbij ik voor alle 26 letters in het alfabet een boek wilde lezen, ben ik nog bezig. Ik moet daarvoor nog twee boeken lezen en deze heb ik al liggen. De komende weken staan dus wat lezen betreft in het teken van de letters K en U.

12 reacties

 1. Judith

  Hee, goed zeg! Leuk he, als je een challenge inderdaad volbrengt. Ik had er een paar voor dit jaar, allemaal niet gelukt, geloof ik. Ik deed ook een A-Z challenge maar moest ze van mezelf in volgorde lezen (Januari: A, B, C, enz.) Ik ben bij V blijven steken. Toch niet slecht!

  Ga je volgend jaar weer voor de 50?

  • Roxanne

   Als je al tot de V bent gekomen is het zeker niet slecht 🙂 Ik wil volgend jaar wel weer voor 50 gaan. Deels denk ik aan 60, maar met mijn afstuderen voor de deur wil ik mezelf niet teveel pushen in 2013.

 2. Willemvk

  Ik zit dit jaar nog niet helemaal op de 50, maar ik heb dat nummer dan ook niet als ‘dwingend’ gezet. Ik zie gewoon wel hoever ik kom

 3. Sandra

  Knap dat je het gedaan hebt en volbracht hebt. Ik ben dol op lezen, maar een challenge waarbij je dus eigenlijk een beetje gedwongen wordt om het aantal boeken te gaan lezen dat er vermeld wordt gaat mij een beetje te ver. Laat mij maar gewoon lezen wanneer ik zin heb.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.